VIDEO: Un adolescent din Vaslui a fost surprins de camere furand din sertarul unui magazin. De 22 de ori

news

Un tanar de 17 ani din localitatea Brodoc, judetul Vaslui s-a apucat sa fure dintr-un magazin unde casa de marcat era nesupravegheata de personal. Fapta tanarului a fost surprinsa de camerele de supraveghere. De 22 de ori, in lunile ianuarie si februarie. Acum, Politia a deschis un dosar penal pe numele sau, scrie Vremea Noua.

Dupa un timp, intrigat ca lipseau bani din casa de marcat proprietarul s-a apucat sa verifice inregistrarile si a gasit 22 de inregistrari cu acelasi adolescent intinzandu-se peste tejghea si luand de fiecare data sute de lei.

Cazul a ajuns acum si in atentia politistilor vasluieni care au deschis dosar penal, plecand de la plangerea facuta de proprietarul magazinului care a depus ca probe inregistrarile.

“Am ramas surprins sa aflu ca tanarul acela a bagat mana in incasarile magazinului de 22 de ori. De fiecare data a luat cateva sute de lei, asa ca suma la care s-a ajuns nu este una chiar de neglijat. M-au contactat parintii tanarului si mi-au oferit o suma de bani, mult mai mica in comparatie cu paguba suferita, in speranta ca imi voi retrage plangerea. Deocamdata, nu cred ca voi face lucrul acesta”, spune administratorul magazinului.

Reprezentantii IPJ Vaslui confirma ca exista un dosar penal in lucru in care se fac cercetari pentru a se stabili intreaga activitate infractionala a tanarului din Brodoc. ”La data de 28 februarie 2023, ora 12.00, Politia Municipiului Vaslui a fost sesizata, prin plangere, de catre reprezentantul unui agent economic din municipiul Vaslui, cu privire la faptul ca, in perioada ianuarie-februarie 2023, un tanar ar fi sustras, in mod repetat, diverse sume de bani, din sertarul casei de marcat. In cauza, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, fiind efectuate cercetari, pentru administrarea probatoriului, recuperarea prejudiciului cauzat si dispunerea masurilor legale”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: