externe

Video – Un obuz al Rusiei explodeaza langa oameni care stau la coada la un supermarket in Harkov

Noi imagini cu teroarea dezlantuita de fortele Rusiei in Ucraina. Un obuz a explodat la Harkov chiar langa un grup mare de oameni care stateau la coada intr-un supermarket.

„Un obuz rusesc explodeaza langa oamenii care stau la coada la supermarket”, precizeaza Nexta TV.

Premierul israelian Naftali Bennett, care incearca sa medieze un armistitiu in conflictul dintre Rusia si Ucraina, a declarat luni ca exista in continuare falii mari intre cele doua parti, chiar daca au fost inregistrate unele progrese, relateaza Reuters.

„Mai e un drum lung de parcurs, deoarece mai sunt cateva chestiuni in disputa, unele dintre ele fundamentale”, a spus el intr-un discurs, conform unei transcrieri oferite presei de biroul sau.

„Israelul, alaturi de alti prieteni din lume, va incerca in continuare sa construiasca o punte (intre cele doua parti in conflict – n.r) si sa puna capat razboiului”, a adaugat Bennett, care a avut in ultima perioada numeroase discutii cu presedintele ucrainean Volodimir Zelenski si presedintele rus Vladimir Putin.

Intr-un video postat duminica noapte pe reteaua Telegram, Zelenski a salutat eforturile depuse de premierul israelian „in incercarea de a gasi o cale pentru negociere”.

„Mai devreme sau mai tarziu, vom putea incepe sa discutam cu Rusia. Poate la Ierusalim. E un loc bun de a gasi pacea. Daca acest lucru este posibil”, a spus seful statului ucrainean, care anterior duminica s-a adresat parlamentului israelian prin videoconferinta.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Mircea Geoana, atac direct la Ciolacu: „Atunci cand liderii de azi ai tarii se exprima in limba romana, ai senzatia ca iti vorbeste corigentul clasei”

Mircea Geoana, potential candidat la presedintie, sustine ca Romania este condusa de o generatie politica…

16 minute ago

Germania va achizitiona din Statele Unite trei sisteme de rachete HIMARS pentru a le dona Ucrainei

Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a anuntat ca intentioneaza sa achizitioneze trei lansatoare pentru…

2 ore ago

Starea de sanatate a actorului Florin Piersic este „usor imbunatatita”, anunta Spitalul de Ortopedie „Foisor”

Starea de sanatate a actorului Florin Piersic este usor imbunatatita, cu o evolutie lent favorabila,…

O oră ago

Utilizarea combustibililor fosili a scazut la un nivel record, in aprilie, in Uniunea Europeana. O treime din energia UE a venit de la fotovoltaice si eoliene

Scaderea productiei de energie electrica cu combustibili fosili a fost determinata de cresterea eoliana si…

O oră ago