VIDEO. Un reporter Antena 1 si un sofer iau POLITISTII la control. Reactie dura a Politiei

news

Un reporter de la Antena 1 si un sofer prins cu viteza prea mare in localitate au hartuit un echipaj de politie care isi facea datoria. Reactia politistilor este foarte acida: „De cascadorii rasului, nu alta”.

Politistii care administreaza pagina de Facebook „Politistii au umor” au postat o inregistrare video pentru a le arata soferilor cum nu trebuie sa procedeze cand sunt opriti in trafic. „Dovada ca romanul nu se va face ”bine” niciodata. Un sofer de tir sau ce o mai fi si un autointitulat reporter Antena 1, se ”legitimeaza” ei si iau la controlat politistii. De cascadorii rasului, nu alta. Vrea el (conducatorul de platforma/TIR) sa vada dispozitia ”ca e la serviciu” politistul. :))))”, scriu politistii.

Iata si reactia politistilor:

„In fapt ei nu sunt la serviciu, s-au apucat asa sa opreasca masini in trafic pentru ca nu aveau ce face si se plictiseau. Epic!! :)) ”Ati avut viteza, ce s-a intamplat?” Raspuns antologic: ”74 km./h in localitate cu platforma dupa mine” Dragi prieteni NICIODATA NU PROCEDATI CA ACEST CONDUCATOR AUTO!! Orice vi se pare in neregula cu ceea ce constata politistii rutieri solicitati sa va fie consemnat in procesul verbal de contraventie la rubrica mentiuni! Orice astfel de ”filmari” cand sunteti constienti ca ati gresit, nu va ajuta cu absolut nimic. Este doar o pierdere de timp. Ganditi-va ce nervi trebuie sa ai cand intalnesti astfel de oameni, care dupa ce ca nu cunosc legislatia, mai fac si circ, crezand ca intimideaza politistii pentru a nu lua masurile legale.

1. Nu aveti dreptul de a solicita NICIUN FEL DE DOCUMENT PERSONAL POLITISTILOR la fata locului, puteti face asta doar in instanta de judecata, daca judecatorul considera oportuna administrarea unui astfel de document ca proba in apararea voastra.

2. Nu aveti dreptul de a solicita SA VEDETI VOI INREGISTRAREA APARATULUI RADAR. Astfel de solicitari se fac doar in instanta de judecata, daca judecatorul considera oportuna administrarea unei astfel de probe in apararea voastra.

3. Nerespectarea indicatiilor politistului rutier se sanctioneaza cu amenda contraventionala si suspendarea permisului de conducere pentru 30 de zile, care se pot adauga la cele eventuale 90 de zile daca ati depasit viteza maxima admisa cu mai mult de 50 km./h pentru tronsonul de drum pe care ati fost depistati”, au scris politistii pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: