VIDEO viral. Vezi cum rusii antreneaza FOCI pentru misiuni de LUPTA

news

Rusii au inrolat mai nou in armata si foci. Un video in care aceste mamifere sunt antrenate pentru misiuni de lupta a devenit viral pe internet.

Animalele sunt dresate sa depisteze mine marine sau chiar sa actioneze diverse dispozitive. In video, rusii au dotat focile chiar si cu cascheta si drapel propriu.

Folosirea animalelor marine in scopuri militare nu este o noutate. Armata americana se foloseste de delfini si lei de mare inca din anii ’60. In timpul razboiului din Vietnam au circulat zvonuri ca marina americana a antrenat delfini ca sa impuste inotatorii inamici cu ajutorul unui dispozitiv cu declansare automata. US Navy a negat ca ar fi existat un astfel de program sau ca ar fi antrenat vreodata delfini ca sa atace oameni.

In prezent, delfinii sunt folositi mai ales la detectia minelor marine si la misiuni de patrulare subacvatica, pentru a apara vasele americane de razboi de inotatorii inamici care ar incerca sa le arunce in aer, asa cum s-a procedat in timpul Razboiului din Golf.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: