Videochatistele anunta „protest masiv” in favoarea PSD si a lui Tudorache. Au strigat obscenitati la adresa jurnalistilor

politica

Activistele PSD Oana Lovin si Codruta Cerva anunta un „protest masiv”, joi, in fata Biroului Electoral al Sectorului 1.

„Protest masiv la ora 18:00 in Piata Mures. Sa vedem patriotii si aparatorii democratiei. Doar uniti putem schimba ceva”, anunta Oana Lovin.

Un apel important pentru toate videochatistele din Bucuresti, alo!

Posted by Stoica Ionel on Thursday, 1 October 2020

Lovin si Cerva au fost si miercuri noapte in fata BES1, unde au strigat obscenitati si s-au certat cu jandarmii.

As vrea sa primesc atat o cupa cat si o medalie. M-a facut cerva aia labagiu si nu am ripostat.

Felicitari, Ovidiu Vanghele!

Posted by Ovidiu Vanghele on Wednesday, 30 September 2020

Antena 3 si PSD au declansat o campanie isterica prin care cer anularea alegerilor din Bucuresti folosindu-se de imagini in care apare un barbat umbland prin sacii cu voturi. Propagandistii PSD sustin ca acesta ar fi membru USR, insa in realitate este chiar soferul lui Daniel Tudorache, care avea rol de „personal tehnic”.

„Cel care cauta si manuieste acel sac este personal tehnic al BES 1. Acesta era pus de procuror sa caute sacii unei sectii de vot”, a explicat Clotilde Armand. Individul care cauta prin saci este „un anume Dan – soferul lui Daniel Tudorache, angajat DGASPC Sector 1 pe timpul desfasurarii activitatii BES1, avand calitatea de personal tehnic al BES1”.

„Daniel Tudorache este total disperat, este gata sa puna foc democratiei din Romania. Complicii sai sunt televizunile aservite PSD”, a anuntat, joi dimineata, Armand la Digi24.

Ea a mentionat ca si „reprezentantii partidului lui Dan Voiculescu apar in imaginile de la Antena 3, sunt cei care se urca pe saci”.

Daniel Tudorache a negat aceste informatii, sustinand ca individul respectiv nu este angajatul sau.

Jandarmeria Bucuresti a anuntat ca nimeni nu a intrat in respectiva incapere fara aprobare din partea presedintelui biroului electoral.

„Incaperea in care sunt depozitate materialele electorale a fost desigilata la cererea presedintelui biroului electoral, jandarmul intocmind, de fiecare data, in acest sens un proces-verbal de predare-primire a incaperii respective. Precizam faptul ca accesul in incaperea respectiva este permis doar cu acordul presedintelui biroului electoral de sector, iar incinta este luata in protectie dupa sigilare”, a transmis Directia Generala de Jandarmi Bucuresti.

Potrivit comunicatului citat, activitatile desfasurate in interiorul incaperii nu intra in competenta Jandarmeriei, atata timp cat persoanele autorizate desfasoara activitati legate de procesul electoral.

Incaperea in care sunt depozitate materialele electorale este asigurata cu post permanent de protectie, iar accesul in zona respectiva este restrictionat pe timpul cat aceasta este sigilata si permis doar celor care au acest drept.

„Persoanele care au intrat in cladirea in care se afla si Biroul Electoral, au fost legitimate si nu li s-a permis accesul in zona aceasta parasind incinta. Nimeni nu a patruns in zona restrictionata”, mai arata DGJMB.

Mai mult despre: ,

Comentarii: