Videochatul s-a mutat in emisiunea lui Gadea. „Doamnele” Oana Lovin si Codruta Cerva, invitate de onoare: „O felicitam pe doamna Firea”

politica

Activistele PSD Oana Lovin, fost model de videochat, si Codruta Cerva au fost invitate de onoare la „Sinteza zilei”, emisiunea fanion a postului Antena 3.

„Am luat decizia in aceasta seara sa-i auzim si pe cei care contesta acest guvern, pe cei care o contesta pe Anisie. Au facut un miting, au cerut demisia. Au conetstat pe modelul pe care, cand era guvernarea PSD, erau tot felul de contestatari care injurau, acum s-a intors roata. Pana acum am auzit sunete. Nu le-am vazut pe cele care fac aceste proteste, este vorba despre doua doamne, Oana Lovin si Codruta Cerva”, a anuntat Gadea in debutul emisiunii.

Gadea a difuzat apoi imagini cu Oana Lovin si Codruta Cerva huiduind-o pe Clotilde Armand. Injuraturile obscene au fost acoperite cu bipuri.

„Nu ne-am dus acolo ca sa strigam placute suedeze. Am vrut sa racorim milioane de romani care au suferit aceasta umilinta, pentru ca presedintele Romaniei a spus ca este opinie politica. Devenim jurnalisti independenti, pe unde ii prindem le adresam intrebarile pentru cetatenii care sunt mai putin informati. Urasc vulgaritatea, dar am vrut sa racoresc milioane de oameni”, a sustinut Codruta Cerva.

„O felicit pe doamna Firea pentru masurile pe care le-a luat. Doamna Firea este un exemplu”, a mai spus Cerva.

Cele doua au sustinut ca nu sunt pesediste, desi au participat la numeroase manifestatii organizate de PSD.

Vineri, europarlamentarul USR PLUS Ramona Strugariu a fost injurata de Oana Lovin la un miting USR PLUS in Piata Universitatii. Lovin si Codruta Cerva au scandat numeroase injuraturi la portavoci la adresa membrilor USR PLUS prezenti in zona.

„Oilor care sunteti”, „Astia sunt useristii, animale!”, a strigat la portavoce Oana Lovin, cautand sa ii provoace pe membrii USR PLUS. Acestia au reactionat scandand „Fara penale”.

Europarlamentarul Ramona Strugariu a venit sa le intrebe de ce poarta masca, daca nu cred in existenta coronavirusului. Oana Lovin a reactionat cu injuraturi: „Pentru ca esti proasta, dobitoaca dracului”.

Oana Lovin si Codruta Cerva s-au plans in mod repetat ca sunt agresate desi este limpede chiar din filmarile lor ca nimeni nu s-a apropiat mai mult de un metru de ele. „Agresorii USR PLUS…. atat pot cei de la USR, nu vor sa ne spuna oferta lor electorala si isi pun oamenii sa ne bata, agreseze, filmeze sub fusta…”, a sustinut Lovin.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: