„Viitorul raport MCV al Comisiei Europene va fi mai rau pentru Romania decat precedentele”. Chiar un fost PSD-ist face acest anunt

news

Bruxelles-ul este iritat de impredictibilitatea guvernului PSD-ALDE si urmatorul raport MCV al Comisiei Europene la adresa Romaniei va fi „mai rau”, a declarat profesorul Vasile Puscas, fost negociator sef al Romaniei cu UE, pentru RFI.

„Viitorul raport MCV al Comisiei Europene va fi mai rau pentru Romania decat precedentele. Ma astept la un raport MCV cu foarte multe semne de intrebare”, a spus Vasile Puscas, fost negociator sef al Romaniei cu UE, potrivit sursei citate.

El a atras atentia ca Bruxelles-ul este iritat de impredictibilitatea guvernarii actuale de la Bucuresti, dar a precizat ca Romania e departe de a fi amenintata cu articolul 7 din Tratatul de la Lisabona, asa cum s-a intamplat in cazul Poloniei.

In ceea ce priveste preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE la 1 ianuarie 2019, Vasile Puscas remarca discursul partidist si populist al actualei guvernari.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: