Viktor Orban, din nou prin Transilvania ca voda prin loboda. „Patriotii” de la PSD nu sufla o vorba

news

Premierul ungar Viktor Orban face o vizita de doua zile in Transilvania, la invitatia UDMR, avand programate intalniri cu liderii Uniunii, cu reprezentantii UDMR in administratiile publice locale, cu reprezentanti ai bisericilor maghiare si cu studenti.

„La invitatia UDMR, premierul Ungariei, Viktor Orban, presedintele FIDESZ soseste intr-un turneu de doua zile in Transilvania. In 8 mai va avea o intalnire cu liderii Uniunii, cu reprezentantii UDMR in administratiile publice locale, cu reprezentanti ai bisericilor maghiare si cu studenti. Pe 10 mai premierul ungar va inaugura cea mai mare fabrica de amestecuri de furaje din Romania aflata in localitatea Sanpaul din Targu Mures si va vizita Academia de Hochei pe gheata din Carta si Centrul de Protectie a Copilului Sf. Laszlo din Sansimion, ambele din judetul Harghita”, anunta Uniunea intr-un comunicat citat de news.ro.

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban si presedintele UDMR, Kelemen Hunor vor sustine o conferinta de presa pe tema alegerilor europarlamentare, miercuri, 8 mai, ora 15.20, la sediul Prezidiului Executiv al UDMR.

Vineri, 10 mai, va avea loc o festivitate de inaugurare la UBM Feed Romania SRL. Evenimentul incepe la ora 9.30 si este deschis pentru accesul presei.

Dupa-amiaza, premierul va vizita Academia de Hochei a Tinutului Secuiesc si Centrul Metodologic.

Meciul de hochei de pe terenul din Carta va incepe la ora 15:00 si este deschis pentru accesul presei.

Mai mult despre:

Comentarii: