„Vin procurorii!”. Panica mare in PSD, numerosi lideri se asteapta sa fie arestati. Ciolacu este pus la zid

politica

Numerosi lideri PSD din teritoriu se asteapta sa fie ridicati de procurori, au declarat surse din partid pentru „Adevarul“. Acestia ii reproseaza lui Marcel Ciolacu ca nu le-a luat apararea cum se cuvine Sorinei Pintea si lui Codrin Stefanescu.

Mai multi lideri PSD din teritoriu s-au plans la partid ca se asteapta ca procurorii anticoruptie sa vina si peste ei. Dosarele penale ar avea ca obiect traficul de influenta si banii din PNDL, distribuiti in ultimii trei ani de Ministerul Dezvoltarii in special catre primarii PSD, sustin sursele citate. Pesedistii sunt ingrijorati ca, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a numit procurorii-sefi, procurorii au pornit tavalugul impotriva PSD.

Marcel Ciolacu este tot mai atacat pentru ca se fereste sa ia apararea penalilor din PSD asa cum o facea Liviu Dragnea. Ba mai mult, Ciolacu a anuntat ca toti care vor ajunge sa fie cercetati penal vor fi suspendati imediat din partid.

Primul care l-a atacat violent pe Ciolacu este senatorul PSD Eugen Orlandi Teodorovici. Pe un grup intern de discutie al PSD, Eugen Teodorovici, fost presedinte executiv al partidului in mandatul Vioricai Dancila, l-a pus la zid pe Ciolacu. „Ce a facut «conducerea» PSD de sambata incoace? De ce nu se modifica legea in regim de urgenta? «Conducerea» PSD nu se poate lamenta pe Facebook, ci trebuie sa faca ceva efectiv daca se doreste cu adevarat sa nu se mai intample asa ceva! Adica altceva decat sa o suspende din PSD printr-o sedinta CEX tinuta la Parlament… Parlamentul sa fie «folosit» pentru ceva util!“, a comentat Eugen Teodorovici.

Ciolacu a tratat criticile cu ironie. „Teodorovici este colegul meu, PSD este un partid viu, ne-am dori sa-l avem mai des in interiorul partidului si mai putin in public“, a spus Marcel Ciolacu la Digi 24.

Intr-o discutie in partid, Marcel Ciolacu l-a indemnat pe Teodorovici sa candideze la sefia PSD daca vrea functii.

Senatorul PSD Serban Nicolae s-a pozitionat si el de partea Sorinei Pintea. „Din punctul meu de vedere, fapta este incadrabila la dispozitiile Codului penal referitoare la supunerea la rele tratamente, tratamentul inuman“, a spus Serban Nicolae, care a fost propus de senatorii PSD pentru functia de presedinte al Senatului.

Mai mult despre: ,


Comentarii: