Vine apocalipsa in PSD. Dancila le declara razboi baronilor, la brat cu generalul Oprea: „Nu au tras pentru mine”

politica

Viorica Dancila s-a plans, duminica noapte, intr-un interviu pentru Digi24 ca nu a fost sustinuta de baronii PSD in turul al doilea al prezidentialelor si a reiterat ca nu va demisiona din functia de presedinte al PSD.

„Prima data, trebuie sa-si asume cei care au pierdut, pentru ca presedintele partidului nu poate castiga daca se pierde in teritoriu si de aceea am spus ca trebuie o asumare colectiva, o asumare a celor care au pierdut in teritoriu, sa vedem de ce au pierdut, care a fost situatia, pentru ca am pierdut in judete in care nu pierdeam pana acum, sa vedem de ce s-a pierdut acolo. Eu nu spun ca e vina liderului partidului, dar ceva s-a intamplat. Sa vedem care este situatia si dupa acea luam deciziile in CEx”, a decclarat Dancila.

„Eu cred ca colegii din teritoriu nu au tras pentru mine. Fiecare trebuia sa traga pentru partid. Eu cred ca nu e o lupta in nume propriu, pentru ca atunci ar fi foarte bine. Ar spune ca Dancila are 3,3 milioane de voturi si as fi un om foarte apreciat de electorat. Dar este o munca de echipa si e necesara implicarea tuturor, cum si eu ca presedinte de partid trebuie sa ma implic pentru fiecare primar care va candida in tara. Trebuie sa merg in teritoriu, sa fiu alaturi de ei. Asta inseamna munca de echipa si daca nu intelegem ca este o munca de echipa, atunci nu avem decat sa ne vaitam ca nu obtinem rezultatele pe care ni le dorim”, a mai spus Dancila.

Ea a explicat si ce cauta Gabriel Oprea in sediul PSD in noaptea alegerilor. Acesta a devenit vicepresedinte al PSD, astfel incat va face parte din CEX.

„Noi am facut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Fratia, cu Uniunea Militarilor si Politistilor, am facut cu mai multe sindicate, iar prin aceste protocoale pe care le-am semnat, lidierii sindicatelor respective fac parte din Comitetul Executiv National. Avem cu cinci sindicate. Toti liderii de sindicate au functie de vicepresedinte la nivel de Comitet Executiv National. Am facut cu cinci sindicate, deci avem cinci vicepresedinti. Au si drept de vot”, a spus Viorica Dancila, intrebata despre motivul pentru care Gabriel Oprea a fost prezent duminica la sediul PSD.

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a fost prezent duminica seara la sediul PSD din Kiseleff, desi secretarul general al PSD, Mihai Fifor, declara pentru Digi24 ca el nu l-a vazut si ca habar n-are despre prezenta generalului la PSD.

Gabriel Oprea a fost ministru de Interne in Guvernul Ponta, insa a demisionat dupa moartea politistului Bogdan Gigina.

Mai mult despre: ,

Comentarii: