Vine catastrofa, pesedistii se reorienteaza. Un deputat PSD anunta ca va vota „Da” la referendumul pe justitie

politica

Deputatul PSD Petre Florin Manole a anuntat, vineri, la Realitatea TV ca el va vota in cadrul referendumului pe justitie. Mai mult decat atat, Manole va vota chiar „Da” la cele doua intrebari.

Anunt surprinzator din partea unui deputat PSD. Petre Florin Manole va vota „Da” in cadrul „mascaredei” de referendum, cum l-a catalogat seful sau de partid, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a declarat, joi, la Antena 3 ca referendumul pe justitie este o „mascarada”.

„Iohannis si partidele care il sustin au avut o singura linie de comunicare: sa injure PSD si pe mine. Avem un ghid pentru militanti, unde le-am trecut colegilor ce am facut noi cu cifre, comparatii. Ei cred ca au: injuraturi de mama, de tata, de familie si apoi combinat. Au cautat orice sa aduca voturi pentru PNL, USR, mai multe decat ar putea sa ia daca ar fi o dezbatere despre viata si nivel de trai. Si au facut cu referendumul. Cred ca evident ca acest referendum e o mascarada, pentru ca el nu stie nici macar intrebarile”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

„Iohannis, cel mai mare mut pe care l-a produs politica a inceput sa faca zarva. Injura, jigneste, minte doar, doar ar putea convinge niste oameni sa voteze, sa produca un vot negativ”, a mai spus liderul PSD.

Mai mult despre: ,


Comentarii: