„Vine de la muget”. Distractie amara la Europa FM cu agramata Dancila: „Eu nu am auzit in viata mea, niciodata, pe cineva spunand asta”

politica

In editia de miercuri dimineata a emisiunii „Desteptarea” de la Europa FM, jurnalistul Vlad Petreanu a analizat taios discursul din Parlament al premierului Viorica Dancila. Premierul a comis numeroase greseli gramaticale in discursul sau, insa savuros este modul in care a pronuntat cuvantul „buget”.

„Certitudinea este ca avem un prim-ministru care nici macar nu poate vorbi limba romana. Imi pare rau ca trebuie sa constat evidenta, doamna prim-ministru Viorica Vasilica Dancila este agramata, incoerenta, confuza, e ridicola in toata puterea cuvantului”, a spus Petreanu la Europa FM.

El a prezentat apoi inregistrari cu discursul premierului. Aceasta a vorbit de „opozitia parlamentala” si a pronuntat gresit o sumedenie de alte cuvinte. Insa felul in care a rostit cuvantul „buget” a starnit mare amuzament. „Eu nu am auzit in viata mea, niciodata, pe cineva spunand asta”, a comentat Petreanu. „Vine de la muget”, l-a completat colegul sau din studio.

Asculta de la minutul 4.53 modul in care Dancila pronunta „buget”.

„Atunci cand oameni care nu se pricep la nimic si au o capacitate intelectuala redusa ajung sa ia decizii in tara asta, numai norocul te mai poate salva de la o nenorocire. De cate ori sa ai noroc? Prim-ministrul ia decizii in fiecare zi, ma rog, domnul Dragnea ia decizii in fiecare zi pe care doamna Vasilica Dancila le contrasemneaza, care ne afecteaza vietilor tuturor. Cam cat noroc credeti ca o sa mai avem? Eu nu cred ca o sa mai avem mult”, a concluzionat amar Petreanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: