„Vine decontul”. Gabriela Firea anunta sfarsitul lui Liviu Dragnea, inainte de marele protest de duminica

politica

Gabriela Firea a postat, vineri, mai multe mesaje pe Facebook prin care sugereaza ca lui Liviu Dragnea i se apropie sfarsitul.

„Vine decontul” si „Ulciorul nu merge des la apa”, sunt doua mesaje postate de Firea fara a mentiona destinatarul. Insa este limpede ca acesta este Liviu Dragnea, in contextul in care in tara au loc numeroase proteste legate de ordonanta de urgenta pe justitie.

De asemenea, duminica este anuntat un protest de mare amploare in Piata Victoriei din Bucuresti.¬†Intitulat „Abrogati si apoi plecati!”, protestul va incepe la ¬†ora 18:00.

Organizatorii amintesc pe pagina de Facebook a evenimentului de postarea filosofului Mihai Sora de marti, potrivit careia „daca nici astazi nu vedeti si nu intelegeti, inseamna ca suntem pierduti, ca natie, pentru alte cateva decenii”.

„Oameni buni, daca nici astazi, dupa ordonanta de urgenta, nu vedeti – adica NU VEDETI! – spre ce ne indreptam, daca nici astazi nu intelegeti – NU INTELEGETI! – ce inseamna si incotro ne duce subordonarea magistratilor de catre politicieni, inseamna ca suntem pierduti, ca natie, pentru alte cateva decenii. Noapte buna, Romania!”, a scris Mihai Sora pe Facebook.

„Noi nu spunem noapte buna! Pentru ca noi vedem si stim cata dreptate are domnul Sora, in mesajul de mai sus. De aceea, noi ne vedem in Piata Victoriei. Ca sa-i OPRIM. Si ca sa putem spune, din nou, ‘Buna dimineata, Romania!'”, scriu organizatorii pe reteaua de socializare.

Manifestarea este organizata de comunitatile Coruptia Ucide, Geeks for Democracy, Initiativa Romania si Rezistenta.

Mai mult despre: ,

Comentarii: