Vine marea impacare dintre Dragnea si Firea, dupa ce s-au improscat ca la balamuc. Seful PSD vrea la Cotroceni

politica

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, la Snagov, ca relatia cu Gabriela Firea este in refacere si o discutie in urmatoarea perioada poate sa fie benefica.

„Relatia este in refacere. Din partea mea e deschidere totala. Daca eu sau PSD trebuia sa facem ceva o sa facem, daca ea trebuia sa faca ceva o sa faca. Cred ca o discutie in perioada urmatoare nu poate decat sa fie utila”, a spus Liviu Dragnea.

Anterior, in timpul discursului din fata organizatiei, liderul PSD a transmis un mesaj de pace.

„Ne luptam cu o masinarie infernala de manipulare care nici macar nu e construita in Romania. Aveti date, cifre doar sa le spuneti. Sa uitam supararile si divergentele. Deasupra oricarui orgoliu, suparari este destinul acestei natuni.si forta e data de oameni si unitatea partidului. Au incercat orice de atata timp sa ne dezbine. Faceti un efort nu fiti revansarzi. Impotriva celor care au fost aici in conducere. Poate si eu am gresit in relatia cu Gabi Firea, poate si ea a gresit, dar eu spun ca ma intereseaza ca toti cei care suntem in PSD sa le ducem la capat. Este peste orgoliile noastre. Cei care au urechi sa auda ii astept cu bratele deschise”, a spus Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Oferta de imapcare este dictata cel mai probabil de intentia lui Liviu Dragnea de a-si depune candidatura pentru functia de presedinte al Romaniei. Gabriela Firea este in continuare cel mai popular politician PSD.

Liviu Dragnea si Gabriela Firea au ajuns la o relatie tensionata la finalul anului trecut, atunci cand Firea a si fost catalogata de unii membri ca unul dintre pucistii care vrea sa sparga partidul. Cei care au fost alaturi de ea la acea vreme (Marian Neacsu, Adrian Tutuianu) nu se mai afla acum in randurile PSD.

Mai mult despre: ,


Comentarii: