Vine revolutia! Protestatari cu steaguri tricolore merg deja spre Piata Victoriei. Mihai Sora: „E limpede: le e frica”

news

Sute de protestatari se indreapta deja spre Piata Victoriei, desi mai este o ora pana cand protestul va incepe. Ei au steaguri tricolore si indeamna oamenii sa li se alature.

Iata imaginile din Bucuresti:

Mihai Sora a scris si el pe Facebook ca reprezentantilor puterii a ajuns sa le fie frica.

„O Girafa si multe girofaruri. E limpede: le e frica”, a notat Sora, constatand cat de multe dube ale Jandarmeriei sunt in Piata Victoriei.

Protestul, intitulat „Abrogati si apoi plecati!”, va incepe la ora 18:00.

Organizatorii amintesc pe pagina de Facebook a evenimentului de postarea filosofului Mihai Sora de marti, potrivit careia „daca nici astazi nu vedeti si nu intelegeti, inseamna ca suntem pierduti, ca natie, pentru alte cateva decenii”.

„Oameni buni, daca nici astazi, dupa ordonanta de urgenta, nu vedeti – adica NU VEDETI! – spre ce ne indreptam, daca nici astazi nu intelegeti – NU INTELEGETI! – ce inseamna si incotro ne duce subordonarea magistratilor de catre politicieni, inseamna ca suntem pierduti, ca natie, pentru alte cateva decenii. Noapte buna, Romania!”, a scris Mihai Sora pe Facebook.

„Noi nu spunem noapte buna! Pentru ca noi vedem si stim cata dreptate are domnul Sora, in mesajul de mai sus. De aceea, noi ne vedem in Piata Victoriei. Ca sa-i OPRIM. Si ca sa putem spune, din nou, ‘Buna dimineata, Romania!’”, scriu organizatorii pe reteaua de socializare.

Manifestarea este organizata de comunitatile Coruptia Ucide, Geeks for Democracy, Initiativa Romania si Rezistenta.

Mai mult despre: ,

Comentarii: