Vine scandal mare in PSD. Ciolacu vrea sa-i dea afara pe Oprisan si pe inca alti doi dinozauri. Reglari de conturi dupa alegeri

politica

Antena 3 anunta ca Marcel Ciolacu intentioneaza sa destitue trei numele grele din functiile de lideri judeteni ai PSD. Acestia au inregistrat scoruri rusinoase la alegerile locale.

Pe lista neagra a lui Ciolacu se afla nume grele din partid precum Marian Oprisan, presedinte PSD Vrancea, Ioan Mang, presedinte PSD Bihor sau Ioan Darzu, seful PSD Alba, anunta Antena 3.

Sunt vizati presedintii de organizatii judetene, care au candidat si pentru o functie de presedinte al Consiliului Judetean si au pierdut acesta batalie. Actuala conducere PSD nu vrea insa schimbarea tuturor celor care au pierdut acesta batalie electorala, ci doar a celor care au intrat in conflict in ultima perioada cu conducerea Partidului Social Democrat, mai anunta postul lui Voiculescu.

Sunt si alti presedinti de organizatii judetene care au candidat pentru functie si au pierdut insa Marcel Ciolacu nu isi doreste schimbarea acestora.

Nume in acest sens sunt Felix Stroe, presedinte PSD Constanta, care a pierdut batalia de la Consiliu Judetean, sau Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures. Cei doi sunt apropiati a lui Ciolacu si nu si-ar dori schimbarea acestora din functii.

Antena 3 precizeaza ca va fi scandal mare in sedinat de luni a PSD in care se va analiza rezultatul alegerilor locale.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: