news

Vine tsunamiul impotriva borfasilor. Duminica are loc un protest de mare amploare in Piata Victoriei, este care pe care

Un protest intitulat ”Cod rosu de OUG” este anuntat pentru duminica seara in Piata Victoriei. Si in mai multe judete din tara comunitatile de protestatari au anuntat manifestari similare.

In Capitala, mobilizarea la protest este facuta pentru ora 18.00, in Piata Victoriei.

”SOLIDARITATE! Hai in strada! Aceiasi actori, acelasi tupeu de borfas! Dupa 600.000 de oameni in strada in 2017 si alte zeci si sute de mii iesiti anul acesta, dublul infractor doreste sa reinvie fatidica OUG 13. Ce vrea Dragnea acum: Impunerea unui prag de 200.000 de euro si scaderea limitelor pedepsei, de la 2 la 7 ani cat este in prezent, la 1 – 5 ani. Codul Penal va intra in dezbaterea comisiei speciale condusa de nimeni altul decat obedientul Florin Iordache, fostul artizan al Ordonantei de Urgenta 13”, scriu organizatorii pe pagina evenimentului.

Proteste similare sunt anuntate in ai multe locuri din tara, printre care Sibiu, Cluj-Napoca, Iasi, Brasov si Pitesti.

Liviu Dragnea a fost condamnat, joi, in prima instanta, la 3 ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut prima reactie dupa condamnarea sa la trei ani si jumatate de inchisoare, el spunand vineri seara dupa sedinta Comitetului Executiv al partidului ca ceea ce s-a intamplat ieri la instanta suprema a fost „o executie in masa”.

De asemenea, Liviu Dragnea a anuntat ca ramane in fruntea PSD, a Camerei Deputatilor si a coalitiei de guvernare si ca va merge ”pana la capat”, ca social-democratii au gresit ca au avut o atitudine procedural corecta in Parlament, iar de acum vor fi ”mult mai fermi si mai radicala” cu ceea ce vor sa faca.

Liviu Dragnea le-a cerut scuze ”miilor de romani care stau in puscarie pe un articol neconstitutional”.

„Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Pahontu, nici Kovesi, nici Basescu, nici Ponta, nici Oprea, nici altii. Obiectivele la care m-am angajat si pentru care mi-am asumat responsabilitatea raman aceleasi si impreuna cu colegii mei le vom duce la capat”, a avertizat Dragnea.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

6 ore ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

9 ore ago

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

9 ore ago

Opt ceasuri ale lui Michael Schumacher s-au vandut la licitatie cu 4 milioane de franci elvetieni

Ceasuri apartinand lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, s-au vandut, marti, cu…

9 ore ago

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

9 ore ago