Vine un nou CEX al PSD. De data aceasta vor sa-l mazileasca pe Niculae Badalau

politica

Conducerea PSD se reuneste, miercuri, intr-o noua sedinta a CEX. Niculae Badalau este cel liat in vizor, de data aceasta, de liderii partidului.

Miercuri va avea loc o noua sedinta a CEX al PSD. Liderii partidului vor discuta ce sanctiuni ar trebui sa primeasca Niculae Badalau pentru declaratiile jignitoare la adresa romancelor din Diaspora. Cel mai probabil Badalau va fi convins sa „faca un pas in spate”, adica sa se retraga din conducerea interimara a PSD pana la congresul din luna februarie, anunta surse din partid.

Liderii PSD au condamnat deja declaratiile lui Badalau, desi acesta sustine ca spusele sale au fost scoase din context.

„Resping afirmatiile facute de Niculae Badalau la adresa romanilor din Diaspora. Imi cer scuze public pentru acest derapaj, dar acesta nu trebuie sa angajeze Partidul Social Democrat in ansamblul sau. De altfel, am discutat cu domnul Badalau si m-a asigurat ca a constientizat exprimarea nefericita si ca o regreta.

PSD ii respecta pe toti romanii indiferent de locul in care traiesc. Atrag atentia tuturor membrilor ca partidul a intrat intr-o perioada de reconstructie, iar astfel de afirmatii nu pot fi tolerate!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

„Mama mea a lucrat 10 ani in Italia. Fratele meu, 6 ani. Am multe rude, prieteni si fosti colegi care lucreaza in Italia, Spania, Germania, Israel, chiar in Statele Unite ale Americii.

Nu pot fi de acord cu declaratiile din ultimele ore despre ce reprezinta diaspora. Nu vreau sa polemizez cu proprii colegi de partid, nici sa ies in evidenta, dar tacerea mea, si a celorlalti colegi, ar insemna ca toti gandim la fel.

Cred ca trebuie sa intelegem faptul ca orice declaratie publica a unui politician, precum si orice actiune, sunt sub lupa presei si a opiniei publice. Pentru ca asa este normal in democratie.

Sa nu uitam ca romanii care muncesc in afara tarii trimit bani familiilor ramase acasa si contribuie decisiv la cresterea economica.

Dar, cel mai important, traiesc permanent cu dorul de tara in suflet. Trebuie respectati, pentru ca sunt fratii nostri”, a scris si Firea pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: