Vineri, Romania iese in STRADA. Proteste in marile ORASE: „Parlamentarii isi bat joc de popor”

news

Decizia parlamentarilor de respinge solicitarile DNA in cazul senatorului PSD Dan Sova a creat un val de revolta in toata tara. Pentru vineri sunt anuntate mitinguri de protest in cele mai importante orase ale Romaniei.

Miercuri, cateva sute de tineri au iesit in Piata Universitatii din Bucuresti, unde au scandat „Nu fugi de tribunal, Parlament penal”, „Ponta nu uita, o sa mergi la DNA” sau „Nu se mai poate, vrem anticipate”.  De asemenea au fost afisate pancarte cu „16 noiembrie = Degeaba„.

protest sova

Organizatorii au anuntat un nou protest pentru ziua de vineri, de la ora 18.00, tot in Piata Universitatii.

Tot vineri, de la aceeasi ora, vor avea loc mitinguri similare la Cluj (vezi pagina FB), Constanta (vezi pagina FB), Brasov (vezi pagina FB), Sibiu (vezi pagina FB), Oradea (vezi pagina FB), Pitesti (vezi pagina FB), Targu-Mures (vezi pagina FB) si Timisoara (vezi pagina FB).

Senatorii au respins, miercuri, solicitarea DNA privind retinerea si arestarea preventiva a social-democratului Dan Sova, acuzat de savarsirea a trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu in dosarul privind fapte de coruptie la companiile energetice Turceni si Rovinari.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: