politica

„Vinovatii pentru 10 August o sa fie aflati”. Anuntul lui Iohannis, Dragnea si Carmen Dan au motive sa fie si mai disperati si agresivi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca reactia autoritatilor la protestele din 10 august a fost „disproportionata”. El a anuntat ca „vinovatii vor fi descoperiti”.

„Eu cred ca o sa aflam vinovatii. O sincopa foarte trista pe care am avut-o pe 10 august in 2018, o manifestatie pasnica, au venit oamenii in concediu, in plina vara, sa arate ca nu mai sunt multumiti si nu mai tolereaza PSD-ul. Reactia autoritatilor a fost disproportionata”, a declarat Iohannis, la Ploiesti, cu ocazia lansarii volumului ‘EU.RO. Un dialog deschis despre Europa’.

Citeste si: Dictatura borfasilor PSD. Carmen Dan anunta ca protestatarii anti-PSD au fost filmati, urmeaza anchetele

In opinia sa, „cei care au instrumentat suprimarea manifestatiei din 10 august probabil au crezut ca daca s-a putut la mineriada se poate si acum”.

„Nu se mai poate fiindca romanii sunt un popor liber si isi exprima vointa prin vot, nu cu bate”, a mai spus Klaus Iohannis.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

AUR l-a pus si pe Trump pe afise, alaturi de Avram Iancu, Cuza si Stefan cel Mare: „Camionul de gunoi e perfect acolo”

Campanie halucinanta a celor de la AUR. In Bucuresti, pe marile bannere de promovare a…

8 minute ago

Operatiunea „Gayaneh“: cum au fondat rusii Securitatea in Romania dupa modelul sovietic. Marturia lui Pacepa

Serviciul secret al puterii comuniste si celebrele sale metode, ale caror reminiscente pot fi simtite…

33 de minute ago

Judecatoarea lui Vlad Pascu ramane in functie, a decis CSM: „Respinge propunerea formulata de Inspectia Judiciara ca neintemeiata”

Judecatoarea Ioana Ancuta Popoviciu ramane in functie, a decis miercuri CSM, respingand propunerea Inspectiei Judiciare…

15 minute ago

Piedone anunta ca e cautat insistent de PSD: „Am primit mesaje de la mai multe persoane ca ar fi bine sa ma retrag si sa o sustinem acum pe doamna Firea”

Cristian Popescu Piedone a anuntat, miecuri, ca este contactat insistent de reprezentanti ai PSD pentru…

2 ore ago

Tupeu la Prahova. Iulian Dumitrescu si-a depus candidatura: „Am trecut prin furtuna, vreau sa le fac prahovenilor o viata mai buna”

PNL Prahova a transmis, miercuri, un comunicat de presa in care anunta ca Iulian Dumitrescu,…

2 ore ago

Ciolacu, pocnit de amnezie: „Nu stiu cine este Ion Doldurea”. Doldurea, baron local PSD, este tatal patronului statiei GPL de la Crevedia

Premierul PSD Marcel Ciolacu a pretins miercuri ca nu mai stie cine este Ion Doldurea,…

4 ore ago