Vintu, noi dezvaluiri din PUSCARIE. Enervat de Antena 3, relateaza despre intalnirea cu Voiculescu din inchisoarea Rahova

news

Sorin Ovidiu Vintu s-a reapucat sa scrie pe blogul sau chiar din puscarie. Pentru inceput el a tinut sa nege informatiile de la Antena 3 conform carora ar fi „turnat pe toata lumea” la DNA.

„Bai, Antena 3, in ziua in care bagai breaking news cu stirea ca sunt la DNA si torn pe toata lumea, eram la Penitenciarul Rahova unde ii tineam de urat candidului tau patron, la biblioteca stabilimentului mai sus mentionat (a nu se intelege ca ne bateam pe burta, cuprinsi de tandrete)

Bai, canal de stiri, referitor la stirea conform careia am fost muscat de un sobolan de testicule, tin sa precizez ca lucrurile au stat exact invers”, a scris Vintu.

Afaceristul tine sa anunte ca vor urma noi dezvaluiri.

„Trecand la un ton serios, faptul ca se incearca ridiculizarea mea prin stiri de genul celor cu sobolanii, prin afirmatiile facute de tot felul de acoperiti ratati in ambele profesii care ma califica drept megaloman, faptul ca se face breaking news cu informatii false conform carora sunt zilnic la DNA si torn pe toata lumea, in timp ce, cu exceptia zilei in care am fost acolo denuntat fiind impreuna cu Bogdan Olteanu de catre familia Eftimie, nu m-am miscat din Penitenciarul Rahova, arata ingrijorarea anumitor cercuri ca peste un million de tineri imi citeau materialele pe care le publicam pe blogul personal.

Dat fiind faptul ca lucrez la primul meu roman, decisesem sa intrerup partea de publicistica si sa ma dedic in exclusivitate acestuia. Vazand cat deranj am putut provoca, atat in randul dusmanilor mei, cat si in randul unor nulitati cu ifose de editorialisti, comentatori sau analisti ale caror site-uri insumate nu totalizeaza nici macar un sfert din numarul sau calitatea cititorilor mei, m-am razgandit in privinta deciziei anterioare si am hotarat sa continui si cu partea de publicistica in paralel.

Incepand de saptamana viitoare voi reincepe sa scriu pentru voi pe acest blog, impartind materialul in doua parti: o parte va cuprinde, ca si pana acum, scurte povestiri sau clarificari ale unor evenimente interne si externe, menite sa va fereasca de manipularile deliberate sau facute din prostie de catre presa autohtona, iar pentru picanterie, cealalta parte va cuprinde un jurnal de puscarie cu intamplari si personaje reale din viata de zi cu zi, comentate de catre reporterul special aflat la fata locului, Sorin Ovidiu Vintu”, a mai scris afaceristul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: