„Viol la adresa limbii romane!”. Maria Grapini se face de ras de Ziua Limbii Romane cu o postare chinuita pe Facebook

news

Europarlamentarul Maria Grapini a starnit amuzament pe Facebook, postand un mesaj scris chinuit in limba romana chiar in onoarea Zilei Limbii Romane.

„Azi,de Ziua limbii romane as vrea sa decidem care este imagine castigatoare ca imagine propusa pentru a fi imaginea Romaniei.Pe primele doua locuri in ordinea voturilor au fost acestea:astept votul dumneavoastra pana la sfarsitul zilei.Spor la lucru!”, a scris Grapini.

grapini

Postarea Mariei Grapini  a atras zeci de comentarii ironice.

„Eu votez imaginea imaginii imaginate de imaginatia mea imaginara. Sa ne traiti, stimata doamna, ca ne dati motive sa ne amuzam. Pacat ca aia din Parlamentul European nu stiu romana, ca s-ar amuza si ei teribil.”

„Doamna Grapini, ne-ati face un mare favor, celor care vorbim, si scriem corect romaneste, daca v-ati da demisia, din viata publica, dar si de pe Facebook. Va multumeste un intreg popor care are cel putin 4 clase scolare.”

„Wtf, propozitia asta ar face sa rada s-un copil de la clasa pregatitoare. Doamna Grapini, asta poate fi declarat un viol la adresa limbii romane!”.

Ulterior, Maria Grapini si-a sters aceasta postare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: