Violeta Alexandru a devenit liderul grupului „deputatilor independenti de dreapta”. Orban: „Suntem 13 deputati”

politica

Fostul presedinte al PNL Ludovic Orban a anuntat, luni, formarea la Camera Deputatilor a unui grup parlamentar al „deputatilor independenti de dreapta”, mentionand ca din acesta vor face parte 13 parlamentari, iar lider va fi Violeta Alexandru.

„Informez opinia publica despre formarea grupului parlamentar al deputatilor independenti de dreapta. 13 deputati care si-au dat demisia din PNL odata cu decizia conducerii PNL de a readuce PSD la guvernare. Am luat decizia de a constitui un grup parlamentar, in conformitate cu prevederile Regulamentului Camerei Deputatilor si in conformitate cu hotararile Curtii Constitutionale care au fost date cu privire la aceasta speta. Suntem 13 deputati. Liderul grupului parlamentar va fi Violeta Alexandru, vicelider – deputatul Nicolae Giugea si secretarul grupului – deputatul Claudiu Chira. Numele grupului este Grupul deputatilor de dreapta”, a afirmat Orban, intr-o conferinta de presa la Parlament.

El a mentionat ca grupul „isi propune sa ramana credincios angajamentelor si promisiunilor care au fost luate de conducerea PNL in campania electorala, promisiuni care au fost tradate odata cu constituirea Guvernului PSD-PNL”.

„Grupul nostru parlamentar este un grup care va reprezenta in Parlamentul Romaniei toti alegatorii de centru-dreapta, de centru, de dreapta, care cred in valorile liberale, crestin-democrate si conservatoare si va fi unicul grup parlamentar care va putea asigura reprezentarea cetatenilor romani care se simt reprezentati de curentele de gandire de centru-dreapta.

Ne propunem, prin activitatea noastra, sa asiguram o reprezentare corecta, profesionista a tuturor cetatenilor romani care traiesc din initiativa economica, din spirit antreprenorial, care muncesc cinstit indiferent ca muncesc in sistemul privat sau in sectorul public, a tuturor reprezentantilor profesiilor liberale, profesionistilor, meseriasilor si a tuturor oamenilor care au drepturi, care trebuie sa fie asigurate in mod cinstit si fara niciun fel de oprelisti birocratice”, a adaugat Orban.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: