politica

Violeta Alexandru anunta ca a zdrobit-o pe Firea. Toate cele 13 contestatii PSD la adresa candidatilor PNL au fost respinse: „PSD este aproape de interlopi”

Liderul PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a anuntat sambata ca PSD a depus 13 contestatii impotriva candidatilor PNL din Capitala. „PSD de frica a generat un asalt impotriva organizatiei PNL Bucuresti”, a subliniat Alexandru. Presedinte al PSD Bucuresti este Gabriela Firea.

„Intr-adevar conferinta de presa de astazi e marcata de finalul unei activitati intense pe care am avut-o in salile de judecata, ca sa raspundem tuturor contestatiilor depuse de PSD. PSD de frica a incercat sa ne blocheze, depunand 13 contestatii. De ce a depus PSD contestatii impotriva PNL Bucuresti si a candidatilor nostri. Pentru ca PSD stie ca PNL, organizatia de Bucuresti e principala forta politica cu care are o competitei. PNL Bucuresti e organizatia care poate invinge PSD in Capitala, cum arata sondajele”, a afirmat Violeta Alexandru duminica intr-o conferinta de presa, citata de news.ro.

Ea a mai spus ca PSD a demarat un asalt asupra organizatiei PNL Bucuresti pentru ca ii este frica.

„Repet. Suntem singura organizatie contestata la Bucuresti, la acest nivel. PSD de frica a generat un asalt impotriva organizatiei PNL Bucuresti. Ne ramane sa facem o campanie axata pe proiect, pe solutii. PSD a incercat prin toate metodele sa ne impiedice sa candidam si intelegem ca se tem de o pierdere”, a completat Alexandru.

Aceasta a adaugat ca PNL nu a facut, la randul lui contestatii, insa scopul filialei e de a scapa Bucurestiul de PSD.

„Sunt constienta ca aveam suficiente motive sa depune la randul nostru contestatii la lista celorlalte partide si in special a PSD. Nu am facut acest lucru. Nu acesta e modul in care PNL intelege sa faca politica. Scopul nostru e sa scapam de PSD in Bucuresti, care face un cosmar viata in Capitala, un PSD care e aproape de interlopi. Anunt PSD ca mai are foarte putin de stat in administratia de stat din Bucuresti. Ceea ce au incercat acum este de a folosi orice alt mijloc de a impiedica PNL, decat modul de a castiga corect o competitie electorala”, a mai afirmat Violeta Alexandru.

Ea a precizat ca toate cele 13 contestatii au fost castigate.

„Asa cum am castigat in acest moment, vom castiga si in 27 septembrie”, a completat Alexandru.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

3 ore ago

Super-dronele care vor ajunge in Ucraina din SUA. Sunt inarmate cu mitraliere de 5,56 mm sau cu rachete

SUA vor transfera Ucrainei drone de atac avansate cu arme de foc la bordul lor,…

O oră ago

Italia interzice „puppy yoga” dupa presupuse maltratari ale catelusilor

Ministerul italian al Sanatatii a decis interzicerea utilizarii catelusilor in studiourile care ofera cursuri de…

5 ore ago

Razboiul sondajelor: CURS sare cu un sondaj in care Firea este foarte aproape de Nicusor Dan. INSCOP o plasase pe Firea pe locul trei

CURS, institut patronat de Iosif Buble (sotul deputatei PSD Diana Tusa), a lansat un sondaj,…

2 ore ago

„Linie de aparare” la granita cu Rusia. Letonia a inceput sa sape santuri anti-tanc si instaleaza „dinti de dragon”

Letonia a inceput sa sape santuri antitanc de-a lungul granitei sale cu Rusia si Belarus,…

4 ore ago