Violeta Alexandru anunta ca sparge „principala reduta a PSD”, cea din Ministerul Muncii: „Eu simt influenta pe care o are PSD in aparatul public si numai”

politica

Ministrul Muncii, Vileta Alexandru, a anuntat marti ca actioneaza pentru a destructura reteaua de „fideli” implantata de PSD in Ministerul Muncii. „Este evident pentru mine ca cea mai importanta reduta a PSD e Ministerul Muncii”, a declarat Violeta Alexandru.

Intrebata, intr-un interviu pentru Adevarul, ca PSD mai controleaza oameni in Ministerul Muncii si „acest lant prin care pensia ajunge in mana oamenilor”, Alexandru a rapsuns afirmativ.

„Eu simt influenta pe care o are PSD in aparatul public si numai. Am avut mai multe situatii care mi-au confirmat ca strategia PSD, in timp ce eu pun accent pe transparenta, este aceea de a fideliza persoane din interiorul aparatului public. Aceste persoane inteleg sa raspunda unor situatii de viata care le-au fost rezolvate prin implicarea politicului.

Eu vin din alta generatie. Pentru mine implicare in spatiul public este de a-mi oferi parghiile prin care sa fac bine. Eu nu sunt un om care sa favorizeze pe cineva doar pentru a avea un om in interior de la care sa primesc ulterior niste informatii. Aceste practici exista si sa nu ne ferim sa vorbim de ele. Le vad cu ochiul liber, le simt”, a declarat Alexandru.

„Mai sunt oameni controlati de PSD in  minister?”, a mai fost intrebata ministrul Muncii.

„Controlati e un termen pe care n-as putea… Nu m-a preocupat sa identific om cu om, dar din ce vad in spatiul public, din toate semnalele pe care le am este evident pentru mine ca cea mai importanta reduta a PSD e Ministerul Muncii, cu tot cu aparat dar si cu publicul caruia i se adreseaza. Acest lucru este vizibil prin campania mediatica in mijlocul careia ma aflu si din punct de vedere al presiunilor. Dar nu-i problema, vad de la luna la luna niste schimbari.

Desi am stiut, nu am o politica de razbunare fata de nimeni. Eu cer eficienta si corectitudine. Se vede o diferenta, vad de la saptamana la saptamana. Sunt colegi care au avut diverse retineri si care acum contribuie, in conditiile in care trec si printr-o schimbare de organigrama care prevede reducerea de posturi. Pe unii n-am cum sa-i schimb, sunt niste legaturi facute acolo de ani de zile intre PSD si Ministerul Muncii. In alti colegi in schimb vad niste schimbari si isi vor da seama singur ca se poate lucra si altfel, pe corectitudine si eficienta”, a spus ministrul Muncii.

Mai mult despre:

Comentarii: