Violeta Alexandru, haituita de o angajata la Romania TV: „Se numeste amenintare acest episod. Nu e primul”

politica

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, reactioneaza dur dupa ce a fost „fugarita” de o angajata a postului Romania TV. 

Reporterita s-a tinut insistent de ministrul Muncii, desi aceasta i-a raspuns ca nu are nimic de comunicat in acel moment. Angajata Romania TV a insistent insa. Ulterior a postat pe Facebook inregistrarea momentului, sustinand ca ministrul „nu raspunde, nu discuta”.

„Cand am ceva de comunicat, comunic. In rest muncesc fara sa fac un scop in sine din aparitiile TV. O angajata a RTV/Sebastian Ghita tinea mortis astazi, alergandu-ma efectiv, sa faca un caz din marirea pensiei minime. In fapt o indemnizatie sociala data de Stat celor care nu au contribuit la sistemul de pensii sau au contribuit incomplet.

Nu exista o dezbatere pe aceasta tema. Si ea stie acest lucru. Ii explic civilizat reprezentantei RTV, rugand-o sa imi permita sa port discutia planificata cu persoana care ma astepta. Dar ea se face ca pune o intrebare. Sigur, putea sa intrebe si daca ramane ca suntem in luna ianuarie si sa spuna ca, daca nu am ce comenta, inseamna ca nu sunt transparenta.

De fapt, putea sa intrebe pe M.C. Budai sau pe A. Solomon despre schimbarea legii. Nu ministrul muncii mareste pensia minima, ci parlamentarii.

Se numeste amenintare acest episod. Nu e primul.

In ceea ce ma priveste, inteleg sa continui un dialog civilizat. Cand am ceva de comunicat, aveti incredere – voi comunica. La momentul la care am concluzii de comunicat. In rest, #lamunca”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Angajata Romania TV a continuat sa se rafuiasca cu ministrul pe Facebook, fiind laudata de Victor Ciutacu.

„Se considera cel mai transparent ministru. Isi permite sa faca publice numere de telefon personale ale sefilor institutiilor din subordine. Decide sa inghete pensia minima la 704 lei – adica cei mai saraci dintre romani nu vor avea parte de cresteri de pensii anul acesta. Iohannis vorbeste de cresterea varstei de pensionare la 70 de ani pentru medici si profesori. Ministrul Muncii habar n-are. Nu raspunde, nu discuta. Va invit sa o cunoasteti pe dna Violeta Alexandru, ministrul Muncii”, a scris reporterita pe Facebook.

Postarea angajatei Romania TV a fost distribuita in scurt timp pe Facebook de lideri PSD precum Gabriela Firea si Rodica Nassar.

Mai mult despre:

Comentarii: