Violeta Alexandru il pune la punct pe liderul PSD: „Marcel Ciolacu a jignit pensionarii. Este o forma autentica de jignire”

politica

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat joi ca Ciolacu i-a jignit pe pensionari in momentul in care a criticat modul in care au fost „redecorate” casele de pensii din Bucuresti.

„Presedintele PSD Marcel Ciolacu a jignit pensionarii considerand ca reorganizarea spatiilor din casele de pensii, unde omul statea cu capul plecat, este o ‘redecorare’.

Este o forma autentica de jignire, nu am facut nicio redecorare. Am asezat lucurile pe principii de bun-simt si de normalitate. Pensionarul trebuie sa stea la aceeasi masa, nu in baston sau in picioare. Sa nu se simta umilit, sa stea intr-o pozitie incomoda”, a declarat Violeta Alexandru la Digi24.

In discursul sau sustinut la motiunea de cenzura, Ciolacu a criticat dur initiativa Violetei Alexandru de desfiintare a ghiseelor din casele de pensii.

„Ministrul Muncii se ocupa de decoratiuni interioare, scoate geamurile de la ghisee si face curat in arhive sau rezolva problemele din sistem? Trebuia sa recalculati pensiile oamenilor, doamna Alexandru. E nevoie de marea reforma de la Ministerul Muncii, doamna ministru, nu de decoratiuni interioare. Chiar credeti ca, daca ar avea de ales, romanii si-ar lasa pensia si viitorul pe mana dvs, pe mana unei persoane a carei singura realizare este sa dea afara o femeie nevinovata doar ca nu va place de fata ei? Acesta este comportamentul pe care il avem in Romania educataā€¯, a sustinut Marcel Ciolacu.

Mai mult despre: ,


Comentarii: