Violeta Alexandru o face KO pe Firea: „Asa o femeie rea, veninoasa aceasta Firea a PSD. Sta cu crucea la gat si scoate din gura cele mai urate, abjecte lucruri”

politica

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, are un mesaj taios la adresa Gabrielei Firea dupa ce fosta primarita a atacat-o cu porecle jignitoare. „Asa o femeie rea, veninoasa aceasta Firea a PSD. Cand ii spui ceva in fata, pur si simplu innebuneste de furie”, anunta Violeta Alexandru.

„Mi-au fost trimise astazi mesaje care imi semnalau ca Gabriela Firea – PSD vorbeste urat despre mine. I couldn’t care less. Am avut treaba. Asa o femeie rea, veninoasa aceasta Firea a PSD. Cand ii spui ceva in fata, pur si simplu innebuneste de furie. Sta cu crucea la gat si scoate din gura cele mai urate, abjecte lucruri. Ce personaj sinistru! Si-a batut joc de orasul meu patru ani.

Ciolacu ii tine pe toti pe liste la Bucuresti. Si pe Firea – Faliment, si pe Tudorache – diamante si pe Florea – excursii din bani publici. Asta mi se pare grav pentru urmatorul parlament; in fond, Firea azi este, maine nu mai este.

Romania a pierdut ani buni sub guvernarile PSD care au adus colaps economic, au eliberat coruptii si talharii si au reprimat violent protestele cetatenesti.

Bucurestiul a retrait frigul, lipsa apei calde si subdezvoltarea anilor ’80, in timp ce primarii pesedisti se umpleau de inele pe sute de mii de euro iar milioane de euro din banii bucurestenilor se duceau cu dedicatie spre clientela pesedista.

In loc ca PSD sa-si ceara scuze in fata oamenilor pentru distrugerea Romaniei, PSD – Ciolacu continua sa insulte romanii si in special pe bucuresteni. In loc de schimbare in bine, PSD da bucurestenilor schimbarea in rau, oferind imunitate parlamentara unor Gabriela Firea, Dan Tudorache sau Daniel Florea. Transferul echipei infractionale a PSD Bucuresti din administratia locala in Parlament e o palma rasunatoare data bucurestenilor.

Avem atata treaba si se aude un zgomot care ne deranjeaza. Vine dinspre PSD. Mereu”, a scris Alexandru pe Facebook.

Luni dimineata, Gabriela Firea lansa fake news despre Violeta Alexandru, sustinand ca aceasta iese din carantina pentru a merge la sediul PSD.

„Alo, Domnii Orban, Tataru, Arafat!!! Colega voastra,Violeta Alexandru Bau zisa Lighean, ministrul muncii cu cel mai mare numar de someri, a anuntat acum 4 zile ca are Covid 19. Legea si regulile nu sunt valabile pentru toti romanii? Ea are voie sa incalce cele 14 zile de izolare? Ne-a anuntat ca ne face o vizita de campanie electorala.

Daca e apta de munca, de ce nu se duce la serviciu? Ca e platita din banii romanilor!”, scria Firea pe Facebook.

„Cu astfel de actiuni ridicole ati reusit sa omorati PNL in Bucuresti. La locale a iesit pe locul 3. Vreti pe 4 la parlamentare? Munciti pentru oameni, gasiti solutii, aveti bugetul tarii pe mana si toate institutiile. Nu va mai jucati cu viata romanilor! Ajunge cat v-ati batut joc de ei! Doamna Bau, cand cresteti alocatiile, dar pensiile? Cand va ocupati de firmele private care mor pe capete si sunt nevoite sa renunte la angajati?”, a mai spus Firea.

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: