Violeta Alexandru, revoltata de comportamentul lui Emil Boc: „Nu ma asteptam. In numele unei dorinte de razbunare, ii facea placere sa umileasca atat un om cat si functia de Presedinte al PNL”

politica

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, se declara revoltata, la finalul alegerilor interne din organizatiile PNL, de modul in care a fost tratat Ludovic Orban la Cluj. „Nu ma asteptam la domnul Emil Boc. Domnia sa stie ca genul acesta de gesturi facute de lideri importanti ai partidului modeleaza noile generatii de politicieni”, subliniaza Alexandru.

„Dintre toate conferintele judetene de alegeri vazute (si nu au fost putine; unele foarte bine organizate, ar fi putut lua lectii inclusiv Secretariatul general al PNL Bucuresti, divizat exact inainte de alegeri), organizarea facuta la aceste alegeri interne de catre echipa PNL Cluj (ma refer la celebra scena cu izolarea intentionata a Presedintelui PNL pentru a sugera ca a ramas singur) mi s-a parut, pur si simplu, urata. Nu ma asteptam la domnul Emil Boc. Domnia sa stie ca genul acesta de gesturi facute de lideri importanti ai partidului modeleaza noile generatii de politicieni. Mi s-a parut ca, in numele unei dorinte de razbunare, ii facea placere sa umileasca atat un om cat si functia de Presedinte al PNL. Eu imi concentrez energia pe lucrurile de constructie, investesc cat pot in formarea tinerilor lideri politici si probabil ca de aceea am dat importanta acestui moment care mi-a ramas in memorie. Dupa cum mi-au ramas si conferintele in care totul a decurs atat de civilizat. Ca la liberali”, a scris Alexandru pe Facebook.

Ea a adaugat ca multi liberali se tem sa arate deschis pe cine sustin.

„Se simte putin, sub palaria unor declaratii nobile, si un partizanat bazat pe oportunism, pe castig imediat, nu pe valori comune sau pe proiecte. Si o teama, o retinere de a spune public ce simti, ce optiuni imbratisezi. Ai, n-ai motiv. Asta mi se pare grava. Pentru ca este vorba de Partidul National Liberal. Unde sunt extraordinar de multi oameni liberi si capabili. Ei ma inspira. Cu ei luptam cu PSD si cu PSD-izarea Romaniei pe care nu am curatat-o inca”, mai arata Alexandru.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a trezit singur pe primul rand de scaune de la sedinta de alegeri a PNL Cluj dupa ce Florin Citu si-a chemat sustinatorii alaturi de el pe scena.

Sedinta liberalilor clujeni a avut loc la Casa de Cultura. La sfarsitul discursului sau, Citu i-a chemat pe scena pe liderii liberali care il sustin pentru functia de presedinte, primari si sefi de filiale. Peste 30 de liberali de frunte ay venit rand pe rand langa Citu. Orban s-a trezit ca a ramas singur pe primul rand de scaune.

„Astazi este momentul sa va arat de unde am inceput si cat am construit”, a spus Citu.

Liderii PNL care au urcat pe scena alaturi de Florin Citu sunt: Emil Boc – primarul municipiului Cluj-Napoca, Daniel Buda – presedinte PNL Cluj, Rares Bogdan – prim-vicepresedinte PNL, Secretar General PNL – Robert Sighiartau, Vicepresedinte PNL – Cristian Busoi, presedintele CJ Suceava – Gheorghe Flutur, presedinte PNL Ilfov – Hubert Thuma, Raluca Turcan – presedinte PNL Sibiu, Virgil Popescu, presedinte PNL Mehedinti, Lucian Bode, presedinte PNL Salaj, Sorin Cimpeanu – Ministrul Educatiei, Ionel Bogdan, presedinte PNL Maramures, Nelu Tataru, presedinte PNL Vaslui, Claudiu Nastase, secretar general PNL Bacau, Liviu Bratescu, prim-vicepresedinte PNL Iasi, Alin Nica, presedinte PNL Timis, Alina Gorghiu – senator, Eugen Tapu Nazare, prim-vicepresedinte PNL Neamt, Dan Vilceanu – presedinte Gorj, Adrian Cozma – deputat Satu-Mare, Costel Soptica, presedinte PNL Botosani, Lucian Heius – prim-vicepresedinte PNL Hunedoara, Liviu Voiculescu – presedinte PNL Olt, Ciprian Dobre – Mures, Ion Dumitrel – presedinte CJ Alba, Dragos Soare – presedinte PNL Ialomita, Mara Mares – presedinte TNL, Valentin Stefan, vicepresedinte Sector 1, Monica Anisie, presedinte Sector 2, Pavel Popescu, presedinte Sector 4, Ciprian Ciucu – primar si presedinte Sector 6, Stelian Bujduveanu – viceprimar muncipiul Bucuresti.

Ludovic Orban a urcat pe scena dupa Florin Citu si a afirmat ca partidul este mult mai mare decat numarul celor prezenti pe scena.

„Salut evenimentul de prezentare a echipei candidatului lui Florin Citu. Toti sunt colegii mei, ii apreciez, am colaborat foarte bine cu ei, dar ii spun lui Florin Citu si echipei domnului Florin Citu ca PNL este mult, mult, mult mai mare decat cei care au fost prezenti pe scena, ca PNL are capacitatea de a lua decizii, pentru ca la baza PNL au stat membri cu coloana vertebrala, membri de caracter, care au dus toate bataliile importante, care au participat la toate victoriile partidului si care, pana la urma, sunt cei care vor decide viitorul PNL.

Eu am incredere in membrii PNL si intotdeauna adevarata mea echipa si adevarata mea familie au fost membrii PNL”, a afirmat Ludovic Orban.

Mai mult despre: ,

Comentarii: