politica

Violeta Alexandru, solicitare catre Firea: „Aurelian Badulescu nu mai trebuie sa polueze moral mediul politic”

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, afirma ca demisia lui Aurelian Badulescu de la conducerea PSD Sector 3 nu este suficienta si solicita liderului PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sa ii retraga acestuia sprijinul politic pentru „derapajul” la adresa sefului statului.

„Consideram ca demisia anuntata de Aurelian Badulescu din fruntea organizatiei PSD Sector 3 nu este nici pe departe suficienta si arata, de fapt, dubla masura cu care opereaza Firea si PSD, precum si dispretul pe care Firea si PSD il manifesta fata de bucuresteni. PSD Bucuresti nu il mai considera pe Aurelian Badulescu potrivit pentru a conduce o organizatie de sector a partidului, dar il vede in continuare foarte bun pentru a fi reprezentant al partidului in Consiliul General al Municipiului Bucuresti si, deci, reprezentant al bucurestenilor. Aurelian Badulescu nu merita sa ii reprezinte pe bucuresteni dupa aceasta exprimare publica extremista. Gabriela Firea, liderul PSD Bucuresti, trebuie sa ii retraga imediat sprijinul politic consilierului general al Capitalei Aurelian Badulescu, pentru derapajul sau incalificabil la adresa presedintelui Klaus Iohannis. De asemenea, consideram ca este obligatoriu ca Marcel Ciolacu sa actioneze politic, daca Gabriela Firea, principala protectoare a lui Aurelian Badulescu, va continua sa ii acorde sprijinul fostului sau viceprimar”, se arata intr-un comunicat al PNL Bucuresti, semnat de Violeta Alexandru.

Liberalii considera ca Aurelian Badulescu nu mai trebuie sa ocupe nicio functie publica.

„Acest personaj politic extremist si vulgar nu mai are ce sa caute in Consiliul General al Capitalei, este o rusine pentru intreaga clasa politica. Aurelian Badulescu nu mai trebuie sa polueze moral mediul politic din Bucuresti si e obligatoriu sa fie tinut departe de orice functie publica. In lipsa unor actiuni politice, consideram ca Marcel Ciolacu si Gabriela Firea isi asuma gravele abateri ale consilierului general, asa cum si-au asumat, prin lipsa de reactie, gravele fapte de coruptie de care sunt banuiti fostii primari de sector, Tudorache si Florea, tinuti in continuare pe lista de candidati ai PSD Bucuresti”, se precizeaza in comunicat.

Luni, Aurelian Badulescu a anuntat ca demisioneaza din functia de presedinte interimar al organizatiei PSD Sector 3.

„In mai putin de un an de zile, Iohannis si Orban au distrus Romania. Au esuat complet atat in gestionarea pandemiei, cat si pe plan economic. (…) Au dus Romania in afara Europei prin haosul total provocat de masurile ilogice si lipsite de orice fundamentare stiintifica. Indiferent ca le place sau nu, acesta este adevarul. Cum la fel de adevarat este faptul ca si eu am gresit. Am actionat impulsiv si manat de furia pentru modul in care acesti oameni au inteles sa conduca aceasta tara. Si eu, la fel ca milioane de romani, vedem cum acesti oameni sacrifica o tara intreaga pentru functiile si privilegiile lor. Acest lucru nu este corect. Dar asta nu justifica nicicum acea poza pe care am postat-o pe retelele sociale. Regret profund aceasta postare impulsiva si imi cer scuze tuturor celor pe care i-am lezat prin acest gest, desi nu am intentionat nicio clipa acest lucru. Sub nicio forma, actiunea mea nu a implicat partidul din care fac parte. Imi asum greseala si demisionez din functia de presedinte interimar al organizatiei PSD Sector 3”, a scris Badulescu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

„Tehnologie de varf” ruseasca: peste jumatate dintre cipurile pentru computer produse de compania ruseasca Baikal Electronics sunt defecte din fabricatie

Mai mult de jumatate din procesoarele fabricate de cel mai mare producator rusesc de componente…

52 de minute ago

Candidatul republican Mark Robinson, sustinut de Trump pentru postul de guvernator in Carolina de Nord, afirma ca tehnologia de televiziune „vine de la Satana”

In timpul unui discurs tinut in fata membrilor Partidului Republican din Lee County, Florida, Mark…

2 ore ago

Un jandarm din Bihor, lovit de un individ cu o doza de bere in cap, va primi de la acesta daune morale in valoare de 5.000 de euro

Un barbat din Butani, judetul Bihor, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare si la…

2 ore ago