Viorca Dancila se va intalni astazi cu Juncker, seful Comisiei Europene. Premierul cumsecade va incerca iar sa minta ca Dragnea e un baiat bun

politica

Intalnire importanta a premierului Dancila cu seful Comisiei Europene Viorica Dancila Intalnire importanta, astazi, la Bruxelles, a prim-ministrului Viorica Dancila.

Premierul roman se va intalni astazi cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in prima vizita pe care noul premier de la Bucuresti o face in afara tarii. Ieri, premierul Viorica Dancila a fost invitata sa vorbeasca si in plenul Parlamentului European despre consolidarea statului de drept in Romania.

Prim-ministrul Romaniei, Vasilica-Viorica Dancila, a plecat in prima ei vizita externa in aceasta saptamana. A luat drumul Bruxelles-ului pe care il cunoaste foarte bine. Are programate intalniri cu marimile UE – deja le-a bifat pe cele cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani si presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Nu a fost ocolit comisarul roman Corina Cretu. Astazi vine insa importanta intalnire cu presedintele executivului european, Jean-Claude Juncker.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: