Viorica Dancila il acuza de minciuna pe fostul ei ministru de Externe, Melescanu. George Maior ramane de neclintit la Washington

politica

Premierul Viorica Dancila a sustinut, joi, la Pitesti, ca nu a primit nicio solicitare din partea fostului ministru de Externe, Teodor Melescanu, pentru rechemarea in tara a ambasadorului Romaniei la Washington, George Maior.

„Nu am primit nicio solicitare de retragere din partea domnului Melescanu. Absolut nicio solicitare. O semnam si o trimiteam la Cotroceni daca primeam aceasta solicitare”, a declarat Dancila.

La inceputul lunii mai, Melescanu a anuntat la Antena 3 ca a trimis la Cotroceni cererea de rechemare in tara a lui Maior. Cererea ar fi trebuit sa fie semnata si de premierul Dancila.

„Comisia de politica externa a Senatului a solicitat MAE sa faca o analiza referitoare la dl ambasador Maior. In urma acestei solicitari, am facut analiza respectiva si am trimis si la Presedintie propunerea de rechemare a ambasadorului George Maior si numirea unui nou ambasador la Washington.

Analiza noastra s-a bazat si pe raportul Comisiei SRI legat de folosirea SRI in scopuri persoale de domnul Maior”, a declarat Teodor Melescanu, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Mai mult despre: ,

Comentarii: