Viorica Dancila anunta ca nu pe ea au facut-o „proasta”: „Am vorbit cu Ciolacu si cu Olguta Vasilescu”

politica

Viorica Dancila a sustinut, marti, ca europarlamentarul Claudiu Manda nu s-a referit la ea cand a spus ca „nu trebuie sa mai fie sustinuti prosti in functii publice”.

„Declaratia lui Claudiu Manda, am vorbit si cu Olguta Vasilescu, am vorbit si cui domnul presedinte interimar Marcel Ciolacu. nu  a avut absolut nicio legatura cu Viorica Dancila. Claudiu Manda nu putea sa atace un guvern, de fiecare data am spus, nu pot sa vorbesc de performanta, dar pot sa vorbesc de eficienta… „, a declarat Dancila, marti, dupa sedinta CEX al PSD.

„In momentul in care faci o afirmatie ti-o asumi daca esti un om puternic in momentul in care te referi la o anumita persoana. Eu cred ca trebuie sa il intrebati de domnul Manda sa spuna la cine s-a referit. Nu am vorbit cu domnul Manda, am vorbit cu Ciolacu si cu Olguta Vasilescu”, a mai spus Dancila.

„Nu o sa mai sustinem prosti in functii publice ca sa ne faca de ras pentru ca munca noastra de multe ori ne-o arunca la cos capacitatea de a vorbi a unora sau altora pe care din pacate i-am sprijinit. Toti acolo in CEx sa ne asumam greselile, dar sa nu le mai facem”, a spus Claudiu Manda, saptamana trecuta, de fata cu Marcel Ciolacu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: