Viorica Dancila, promisiuni din plenul Parlamentului mai ceva ca intr-o campanie electorala: Nu va fi introdusa nicio taxa noua

politica

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a spus, in plenul reunit al Parlamentului, ca reprezinta, alaturi de Cabinetul sau, vointa politica a coalitiei majoritare din Parlament, spunandu-le parlamentarilor ca nu vor vota persoane, ci „dorinta cetatenilor Romaniei exprimata la alegerile din decembrie 2016″. Viorica Dancila a mai spus ca, atat timp cat va fi prim-ministru in Romania nu va fi introdusa nicio taxa noua.

„Ma aflu aici pentru a obtine de la dumneavoastra votul de investitura. Reprezint, alaturi de colegii mei propusi, vointa politica a coalitiei majoritare din Parlament. Veti vota nu persoane, ci dorinta cetatatenilor Romaniei exprimata prin democratie, la alegegerile parlamentare din decembrie 2016”, a spus premierul desemnat, citat de News.ro.

„Vom guverna cu mandrie si respect pentru romani”, a mai afirmat ea in discursul sustinut in plenul reunit.

Viorica Dancila a afirmat ca, fata de premierii care au precedat-o, are un avantaj: este pentru prima oara cand programul de guvernare se bucura de un grad de cunoastere atat de avansat: „Fata de premierii care m-au precedat, eu am un avantaj – este pentru prima oara cand programul de guvernare al unei majoritati politice se bucura de un grad de cunoastere atat de ridicat, atat in mediul politic, dar si in presa, cat si la nivelul populatiei (…) E pentru prima oara cand opozitia urmareste la virgula tot ce este scris in acest program si sanctioneaza si cea mai mica abatere. Asadar, exista o foarte buna cunoastere a programului depus in Parlament si de catre cei de la putere, si de catre cei din opozitie”.

Premierul desemnat a sustinut ca obiectivul sau este ca in anul 2020 Romania sa fie in prima jumatate a clasamentului celei mai puternice economii din Europa, astfel ancat tinerii sa nu mai plece din tara, iar cei care au plecat sa isi doreasca sa se intoarca.

Viorica Dancila a mai spus ca, atat timp cat va fi prim-ministru in Romania nu va fi introdusa nicio taxa noua.

„Cat timp voi fi prim-ministru nu voi introduce nicio taxa noua in Romania. Chiar de saptamana aceasta vom renunta la formularul 600 si in perioada urmatoare la toate celelalte. Un singur formular e propunerea noastra”, a declarat Dancila in plenul reunit.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: