Viorica Dancila s-a vaicarit iar ca a „jignit-o” Iohannis: „Mi-a cerut demisia de sapte ori”

politica

Premierul Viorica Dancila a declarat ca seful statului Klaus Iohannis nu si-a cerut niciodata scuze pentru iesirile sale care au vizat-o si ca nu asteapta sa fie tratata special pentru ca e femeie, dar comportamentul lui Iohannis ii pune o eticheta chiar presedintelui.

„Cand jignirile vin de la presedinte, este cu atat cu atat mai neplacut, pentru ca trebuie sa aiba alta atitudine. Nu l-am vazut adversar. Ca sa fii adversar, trebuie sa mergi intr-o lupta, eu nu am o lupta cu prsedintele Iohannis. Lupta mea este ca acest guvern sustinut de cei doi lideri- Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, colegii din alianta PSD-ALDE, sa duca la capat ce a inceput, o lupta a noastra. Nu as vrea sa pierdem energia luptand cu oameni care au alte interese”, a declarat Viorica Dancila, la Antena 3.

Intrebata daca presedintele si-a cerut scuze, Dancila a spus: „Niciodata, mi-ar fi placut sa aud acest lucru, presedintele nu a facut-o. Nu e bine in primul rand pentru dansul. Am trecut si am mers mai departe, dar lucrurile spuse i-au lipit o eticheta, ca nu poate avea consens, ca poate jigni o femeie. Nu astept un tratament aparte ca sunt femeie premier, dar nu e normal ca presedintele sa jigneasca, sa ceara de 7 ori demisia fara argumente solide”.

Anterior, Viorica Dancila a spus ca este jignita de iesirile publice ale presedintelui Klaus Iohannis la adresa sa si ca acestea nu ar trebui sa existe la adresa niciunei femei. Intrebata ce a jignit-o, Dancila a spus ca expresiile „femeia aceasta” si „nu stie functionarea statului”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: