Viorica Dancila si-a facut aparitia si la mitingul protestatarilor #Rezist. Mii de oameni scandeaza „Analfabeta!”

politica

Aproximativ 3.000 de protestatari s-au strans in fata guvernului pentru a-si arata nemultumirea cu privire la deciziile luate de CCR, dar si fata de mitingul PSD. Printre acestia si-a facut aparitia si Viorca Damncila, sustinuta de doi protestatari.

Protestatarii #Rezist au adus o reprezentare in marime naturala a Vioricai Dancila. Ei scandeaza „Analfabeta”, „Noaptea, hoti! Ziua, mafioti”, „Jos Tariceanu, Dragnea si Dorneanu!”, „Dragnea, nu uita, asteptam si cartea ta!”.

„Am venit sa-mi exprim dezamagirea si indignarea fata de cei care ne conduc, care vor sa ne fure zi de zi. Fac legi doar pentru ei, pentru grupul lor, nu pentru toti romanii. Nu se mai poate sa acceptam asa ceva, trebuie sa iesit cat mai multi in strada”, a spus Costin Ionescu, 41 de ani, citat de Mediafax.

„Daca ei (sustinatorii PSD – n.r.) au venit ieri, trebuie sa ne strangem si noi azi. Doar ca noi venim cu sufletul, nu suntem adusi de catre cineva. Ce au lasat ieri in urma lor este foarte rusinos. Au incercat sa imite ce am facut noi cu luminitele la Ordonanta, dar nu le-a iesit. In urma lor au ramas munti de gunoaie”, a precizat Alina.

Protestatarii spun ca se simt rusinati de mitingul organizat de PSD.

„Particip la aproape toate mitingurile din ultimii doi ani. Am vrut sa vin si aseara, sa vorbeasc cu oamenii care erau in Piata, dupa ce am vazut cat de jalnic se comporta. Si-au vandut demnitatea, iar dupa ce am vazut mizeria lasata in urma lor, nu am mai dormit toata noaptea de nervi”, a spus Bogdan, 42 de ani.

Foto: Emilian Isalila/Facebook

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,


Comentarii: