Viorica Dancila, victimizandu-se dupa ce a acuzat ca a fost batuta. Ghici, in ce partid a ajuns apoi agresorul ei?

politica

In 2009, in timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale, Viorica Dancila a acuzat ca a fost batuta pe strada de un consilier local PDL. Ulterior, agresorul ei a fost primit in PSD Videle de aceeasi Dancila.

Viorica Vasilica Dancila a reclamat in 2009 ca a fost batuta pe o strada din localitatea teleormaneana Videle. Viorica Dancila era, la vremea respectiva, europarlamentar PSD si se afla in campanie electorala la Videle, alaturi de alti sustinatori ai PSD.

”Mergeam pe strada Florilor din Videle, impreuna cu un grup de 20-25 de simpatizanti si distribuiam materiale electorale, respectiv calendare si brichete. In momentul acela, din spate a venit primarul (Lucian Militaru, primarul PD-L din Videle) care a inceput sa tipe. M-am intors sa intreb ce s-a intamplat, pentru ca nu intelegea motivul supararii dansului”, povestea in 2009 Viorica Dancila despre incidentul din Videle.

Potrivit declaratiei europarlamentarului PSD din 2009, aceasta ar fi fost lovita de unul dintre insotitorii primarului din Videle. „In timp ce discutam cu primarul, din masina a coborat un membru PDL, Nitu Cristian, care, de cum a iesit, a inceput un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care ma insoteau. Dupa ce a terminat o altercatie cu respectivul, s-a intors catre mine si m-a lovit. Sub ochii primarului”, mai declara in 2009, in presa locala din Teleorman, Viorica Dancila. Viorica Dancila a depus plangere la politie, in 2009, si a obtinut certificat medico-legal.

Intre timp, cel acuzat de Viorica Dancila de agresiune, Cristian Nitu, a trecut din barca PDL in barca PSD, fiind in prezent consilier local PSD chiar la Videle, post obtinut dupa alegerile locale din 2016, informeaza Adevarul.

Chestionat in legatura cu incidentul din 2009, fostul primar din Videle, Lucian Militaru, contracandidat al Vioricai Dancila in doua runde de alegeri, a refuzat sa comenteze: ”M-am retras din politica de un an si jumatate. Ar fi multe de spus, dar prefer sa nu spun”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: