news

Viral: Cum arata Simona Halep atunci cand Serena Williams castiga primul Grand Slam din cariera ei

Postare virala a lui Mircea Facas cu o fotografie a Simonei Halep de la varsta de opt ani, cand castiga primul trofeu la un turneu de tenis la Constanta.

„La vremea cand Serena Williams isi adjudeca titlul de la US Open, in 1999, dupa o finala cu Martina Hingis, Simona Halep avea opt ani si castiga si ea primul trofeu, la un turneu de tenis de la Constanta”, aminteste Facas.

„Simona Halep nu a evoluat niciodata la un asemenea nivel pe iarba”, scrie AFP dupa ce romanca a castigat sambata turneul de tenis de la Wimbledon, surclasand-o in finala pe americanca Serena Williams, 6-2, 6-2.

„A fost un meci dezechilibrat. Simona Halep nu a evoluat niciodata la un asemenea nivel pe iarba, iar Serena Williams, de sapte ori castigatoare la All England Club, a facut-o rareori atat de prost. Teoretic, americanca pleca totusi ca favorita la a unsprezecea sa finala pe gazonul englez si pierduse o singura data in zece meciuri in fata Simonei Halep”, comenteaza AFP.

Americanca nu si-a revenit dupa „inceputul catastrofal” al finalei. „Cu 25 de erori nefortate fata de trei ale adversarei sale, meciul a fost in sens unic. Spre surpriza generala”, noteaza agentia franceza.

Halep a obtinut al doilea sau titlu de Mare Slem din palmares, dupa unul dintre cele mai bune meciuri din cariera, in urma unei victorii in doar 55 de minute in fata fostului lider mondial.

Simona Halep (27 ani), numarul sapte mondial, a pierdut un singur set in drumul catre al doilea titlu de Grand Slam, in fata Mihaelei Buzarnescu, in turul al doilea, primul sau titlu de Mare Slem fiind castigat in 2018, la Roland Garros.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea
Tags: simona halep

Recent Posts

Un barbat din Statele Unite si-a pierdut aligatorul care il ajuta de zece ani sa infrunte depresia si face un apel emotionant la gasirea lui – VIDEO

Un barbat din Pennsylvania, care atribuie unui aligator pe nume Wally faptul ca l-a ajutat…

14 minute ago

George Simion ii injura si ii ameninta pe „tradatorii” care au parasit partidul AUR in ultimele zile: „Venim dupa voi!” – VIDEO

Intr-un videoclip postat pe canalul sau favorit de comunicare, reteaua sociala chinezeasca TikTok, liderul AUR,…

43 de minute ago

Indemn socant al lui Lukasenko catre sportivii care vor participa la Olimpiada de la Paris: „Spargeti-le fata, aratati-le ca sunteti adevarati belarusi”

In timpul unei conversatii cu jurnalistii desfasurata ieri, cu prilejul sarbatoririi zilei de 1 Mai,…

O oră ago

Doi barbati din Iasi au primit o noua sansa la viata, gratie rinichilor prelevati pentru transplant de la Sofia si transportati cu un avion SMURD

Avionul SMURD Bombardier Learjet 75 nr. 1123 a incheiat, miercuri seara, o misiune care a…

2 ore ago

Un sofer iresponsabil a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita si a ramas blocat in mijlocul acestuia, fiind salvat de pompieri

Situatie uluitoare in Bistrita-Nasaud. Un sofer a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita, dar…

2 ore ago