Viral pe Twitter: „Romanii au adus rachete HIMARS prin fata Ambasadei Rusiei in timpul paradei de 1 Decembrie/ Respect Romania”

news

HIMARS in Romania

Filmare virala pe Twitter a unui ucrainean cu momentul in care mai multe sisteme de rachete HIMARS trec prin fata Ambasadei Rusiei in timpul paradei de 1 Decembrie.

„Iubito, trezeste-te, romanii defileaza cu HIMARS in fata ambasadei Rusiei”m a scrie Friendly Kozak pe Twitter. Postarea are aproximativ 400.000 de vizualizari din intreaga lume, in special din Europa si Ucraina.

Numerosi utilizatori au tinut sa ii laude pe romani:

Frumoasa miscare a romanilor, moscovitii trebuie sa fi fost foarte suparati vazandu-i trecand pe langa ei.

Nu prea ai prea multe ocazii de a fi mandru ca esti roman, dar asta este cu siguranta una dintre ele !!!!

Romanii sunt o bijuterie ascunsa.

Fantastic din partea romanilor. Bravo

Sistemele HIMARS si Patriot, aflate in dotarea Armatei romane, au fost prezente in premiera la parada de 1 Decembrie.

Peste 2.400 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Autoritatea Vamala Romana, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Telecomunicatii Speciale si Administratia Nationala a Penitenciarelor au participat la parada militara din Bucuresti.

In blocul de parada au defilat aproximativ 250 de militari straini, in cadrul unor detasamente din Belgia, Franta, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Spania, Statele Unite ale Americii si Tarile de Jos, precum si militari din tarile aliate contributoare la structurile NATO de pe teritoriul Romaniei. Militarii straini au fost prezenti cu 23 de mijloace tehnice.

Comandantul paradei a fost generalul-maiorul Ciprian Marin, seful Statului Major al Fortelor Terestre.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: