politica

Virgil Popescu s-a retras, Motreanu devine prim-vicepresedinte al PNL. Ciuca le multumeste pentru „intelepciune si maturitate”

Virgil Popescu s-a retras, vineri, din cursa pentru postul de prim-vicepresedinte, la Consiliul National al PNL de la Poiana Brasov.

In urma retragerii lui Virgil Popescu, singurul candidat pentru functia de prim-vicepresedinte pe strategii politice ramane Dan Motreanu.

„Nu a fost usor sa ma inscriu in cursa contra lui Dan Motreanu, un prieten pe care il stiu de cand am venit in PNL. Am facut multe campanii impreuna, unele pierdute, altele castigate. Cred ca este intelept ca Dan sa intre in Biroul Executiv, sa faca parte din conducerea partidului. Ma bucur ca suntem toti de acord ca unitatea partidului sta in forta noastra, sa fim cat mai multi implicati.
E pacat ca pana la aceasta data Dan nu a fost alaturi de noi, este un liberal mai vechi ca mine, care a participat si a tras tot timpul la fraiele PNL si cred ca putem face mult mai mult impreuna decat singuri in PNL, in special in anul 2024 cand avem patru randuri de alegeri. Dane, accepta sa imi retrag canditatura si sa ramai candidat singur in aceasta cursa”, a anuntat Virgil Popescu, in aplauzele celor prezenti, potrivit News.ro.
Presedintele PNL Nicolae Ciuca a completat apoi, afirmand ca nici daca ar fi castigat aceasta functie Virgil Popescu nu ar fi primit atatea aplauze de cate a avut parte in momentul anuntului retragerii din cursa.
De asemenea, Nicolae Ciuca i-a multumit lui Virgil Popescu pentru „intelepciune si maturitate”.
Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ciolacu, pocnit de amnezie: „Nu stiu cine este Ion Doldurea”. Doldurea, baron local PSD, este tatal patronului statiei GPL de la Crevedia

Premierul PSD Marcel Ciolacu a pretins miercuri ca nu mai stie cine este Ion Doldurea,…

60 de minute ago

Sondaj la Brasov: Coliban (USR) – 54,6%, Scripcaru (PSD-PNL) – 45,4%. Surse: „Nemultumiri mari in PSD si PNL”

Sondaj dezastruos pentru alianta PSD-PNL la Brasov. Candidatul aliantei, fostul primar George Scripcaru, se afla…

2 ore ago

Firea nu pricepe: „Ce sunt rechinii imobiliari?”. Ea acuza o „campanie facuta pe minciuna si pe ura si mai ales pe dezinformare”

Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei a lansat un nou atac la adresa lui…

48 de minute ago

Ucraina a lovit mai multe rafinarii rusesti peste noapte, in ciuda avertismentelor SUA. Incendii au izbucnit in jurul orasului Smolensk

Ucraina a lansat atacuri cu drone asupra mai multor rafinarii de petrol rusesti in cursul…

2 ore ago

Tehnici disperate. Rusia foloseste masive perdele de fum pentru a evita atacul dronelor ucrainene – Video

Fortele rusesti ar fi produs cea mai mare perdea de fum de pana acum in…

O oră ago