Virginel, senatorul PSD stricat la stomac, s-a suparat rau: „Ma gandesc daca mai raman sau nu pe Facebook”

politica

Senatorul PSD Virginel Iordache, care a beneficiat de transport special cu un elicopter SMURD in Capitala, desi suferea de o simpla enteroviroza – ce putea fi tratata fara probleme si la Spitalul Judetean – a reactionat pe Facebook la criticile privind modalitatea de transport aleasa. El spune ca-i va da in judecata pe jurnalistii care au scris „fals” despre cazul sau.

Conform managaerului Spitalului de Urgenta „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Vasile Rambu, senatorul Virginel Iordache i-a amenintat si presat pe medici sa solicite elicopter SMURD pentru a fi transferat la Bucuresti.

„Intotdeauna am considerat ca sunt lucruri despre care nu poti vorbi in public. Nu poti folosi sanatatea, familia, ta si a altor oameni ca trambulina in cariera pe care doresti sa ti-o creezi. Sunt lucruri pe care nu trebuie sa le inveti dintre-o carte . Sunt lucruri care se simt”, scrie senatorul PSD pe Facebook.

„Ma gandesc daca mai raman sau nu pe facebook. Am considerat intotdeauna ca aceasta pagina poate fi folosita ca o platforma pe care sa schimbam idei, informatii sa ne vorbim despre ceea ce ne apropie si nu sa ne jignim . Am fost acuzat de tot felul de netrebnicii pe care le-as fi savarsit in perioada aceasta cand am o suferinta fizica”, a mai scris acesta.

Senatorul PSD spune ca starea sa de sanatate „s-a degradat brusc in noaptea de duminica”.

„Eram suspect de meningita, de o enteroviroza sau o infectie cu mycoplasma si de multe altele pe care nu are rost sa le insir. Noaptea de miercuri spre joi a fost cumplita . Febra a crescut , transpiratii puternice si dureri de cap incredibile”, a explicat Virginel iordache.

„Mai trebuie facuta o precizare : este firesc oare sa scrii articole (poate la comanda) fara cea mai mica documentare? Las pe cei care citesc sa judece daca acest comportament se numeste jurnalism. Eu, in schimb, imi rezerv dreptul de a actiona in judecata pe toti cei care au mintit”, a conchis senatorul PSD.

Mai mult despre:

Comentarii: