news

„Virusul ii ucide si pe prosti”. Mesajul dur al unei doctorite dupa moartea medicului Taner Chemal: „Voua, celor care nu credeti ca exista Covid, va zic ca exista si e al dracu’ de agresiv”

Taner Chemal, in varsta de 49 de ani, a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus, iar pe 15 iulie a fost internat la Spitalul Colentina din Bucuresti pentru ca starea sa de sanatate s-a inrautatit. In ultimele zile, el astepta sa primeasca tratamentul cu remdesivir, dar a incetat din viata inainte ca acesta sa ajunga.

Dr. Chemal Taner, specialist in implantologie avansata, chirurgie orala si parodontologie, era fondatorul clinicii Implantodent din Constanta si unul dintre pionierii chirurgiei stomatologice din Romania, realizand in premiera mai multe interventii extrem de complicate.

El suferea de obezitate si de afectiuni cardiace, avand stenturi montate la inima de mai mult timp si trecand printr-o operatie de micsorare de stomac in urma cu cativa ani. Dr. Taner era directorul Asociatiei Romane de Implantologie Orala.

Secretarul Muftiatului Cultului Musulman din Roman, Refi Ergun, a postat vestea tragica pe Facebook: „Chemal Taner, reputat medic stomatolog, membru al comunitatii musulmane din Romania, azi 23 iulie 2020, trecut in randul celor drepti. Allah sa il aiba in paza Sa! Allah sa aiba grija de cei ramasi in urma! Basimiz saw bolsin! Allah rahmet eylesin! Catqan ceri Cennet bolsin!“.

Medicul Alexandra Cojocaru-Barbulescu a postat la randul ei un mesaj de avertizare: „Virus nenorocit, ai luat pana acum viata a multi medici si asistenti cunoscuti mie… azi ai mai facut o victima… De ce??? Pana cand??? Voua, celor care nu credeti ca exista Covid, va zic ca exista si e al dracu’ de agresiv. Ucide. Si pe sarac. Si pe bogat. Si pe urat. Si pe frumos. Si pe destept. Si pe prost. Nu face diferenta. Ucide….“.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa
Tags: Taner Chemal

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

O oră ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

2 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

2 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

3 ore ago

Tecuci: Un barbat s-a spanzurat pe o insula de pe raul Siret. El avea 47 de ani

Doua echipaje de pompieri de la Detasamentul Tecuci intervin, duminica seara, in cazul unui barbat…

2 ore ago