Virusul loveste in curtea lui Buzatu, care nu crede in coronavirus. Consilierul lui personal, internat in stare grava

politica

Un consilier personal al presedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), a fost internat in stare grava la Iasi dupa ce s-a infectat cu coronavirus. Buzatu, care refuza sfidator sa poarte masca, a declarat ca „nu crede in coronavirus”.

Consilierul lui Buzatu se afla internat la o clinica din Iasi, fiind cunoscut si cu afectiuni cardiace. Informatia a fost comunicata oficialilor din cadrul CJ Vaslui in cursul serii de 29 iulie.

Surse din cadrul CJ Vaslui au precizat ca deocamdata, ancheta epidemiologica declansata de autoritatile sanitare nu a vizat alti angajati din cadrul institutiei. Consilierul lui Dumitru Buzatu isi desfasura activitatea in cadrul aparatului propriu al presedintelui.

Buzatu refuza sistematic si sfidator sa poarte masca de protectie, sustinand ca aceasta este „o prostie”.

„Eu va rog sa credeti ca sunteti in siguranta aici. N-am auzit sa existe printre noi vreun caz de infectare cu ceva, nu discut despre ceea ce toata lumea discuta in momentul acesta. Este foarte bine ca v-ati conformat acestui ordin, dar asta nu inseamna ca toate conduitele trebuie sa le fixati dumneavoastra. Poate sunt persoane care accepta sa ia si amenzi si altceva si atunci, asta este, trebuie sa luati nota de aceste conduite. (…) Nu-mi prescrieti dumneavoastra conduitele mie si nimeni din aceasta sala! (…) Sunteti liber sa procedati cum vreti! (…) Vreti sa ne luam la bataie, ce vreti sa facem? Sunteti intr-un cadru institutional, nu puteti sa ma obligati pe mine, nu puteti! (…) Nu vreau sa port masca si autoritatile competente pot lua masurile de rigoare, dar nu sunteti dumneavoastra autoritatea competenta”,  sustinea Buzatu intr-o sedinta cu consilierii judeteni in luna mai.

Recent, Buzatu a declarat ca nu crede in coronavirus.

Mai mult despre: ,

Comentarii: