Vlad Pascu, dat in vileag chiar de prietenii lui: „In noaptea tragediei s-a drogat si avea un comportament foarte ciudat”

news

Vlad Pascu, drogat, drifturi, comportament ciudat

Prietenii lui Vlad Pascu au oferit noi detalii in fata judecatorilor. Ei au declarat ca tanarul care a ucis doi studenti in statiunea 2 Mai facea drifturi cu masina in noaptea fatidica si consumase mai multe droguri.

Manevrele sale periculoase i-au speriat pana si pe ceilalti pasageri din masina. Acestia au mentionat in rechizitoriu ca tanarul avea un comportament ciudat dupa ce a consumat droguri, iar ei au intrat in panica. Doi dintre ei i-ar fi cerut chiar sa opreasca, pentru ca vor sa coboare din masina, transmite Realitatea TV.

Dezvaluirile tinerilor vin dupa ce, saptamana trecuta, judecatoarea si-a batut joc de familiile indurerate, mestecand guma la proces si intreband daca una dintre victime este in sala.

Saptamana trecuta, procesul lui Vlad Pascu a inceput cu o amanare, dupa ce unul dintre cei doi avocati ai lui Pascu s-a retras din dosar si nu mai are contract de asistenta juridica. Noul termen a fost stabilit pentru 14 martie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: