Vlad Voiculescu ironizeaza conferinta lui Orban: „Cand nu mai are panglici de taiat, premierul Romaniei organizeaza o conferinta de presa la Institutul Cantacuzino, militarizat de PSD in 2017”

politica

Copresedintele USR PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, spune despre participarea premierului Ludovic Orban la conferinta de presa de la Institutul Cantacuzino, ca obiectivul celor aflati la guvernare este de a taia zilnic cate o panglica, iar cand nu mai are panglici de taiat, seful Guvernului se duce sa lanseze un supliment alimentar.

„In orice campanie electorala obiectivul celor aflati la guvernare pare ca este unul simplu: zilnic sa taie cate o panglica. Zilnic trebuie sa vina cu ceva, o realizare a partidului, oricat de mica, oricat de ridicola, astfel incat poporul sa vada ‘ei chiar muncesc, nu stau degeaba’. Si cand nu mai are panglici de taiat, premierul Romaniei organizeaza o conferinta de presa la Institutul Cantacuzino, militarizat de PSD in 2017”, scrie Voiculescu, fost ministru al Sanatatii in guvernul Ciolos, pe pagina sa de Facebook.

Conform acestuia, imunomodulatorul OROSTIM-HV care este lansat luni, la Institutul Cantacuzino, este un supliment alimentar.

„Ce nu va spune premierul este ca la 3 ani de la militarizare, dupa milioane de euro investite fara niciun plan si nicio directie, Institulul nu a produs nimic altceva decat o gaura si mai mare in buget si multe pensii speciale. Este sezonul panglicilor si premierul se duce sa lanseze un… supliment alimentar, adica un produs care nu are nevoie nici macar de autorizatie de punere pe piata – un fel de extras de macese care se va putea vinde si la Plafar. Atat s-a putut. PS ah, era sa uit: una dintre realizarile conducerii militare este ca a pus sarma ghimpata la garduri”, mentioneaza reprezentantul USR PLUS.

Voiculescu adauga ca, dupa ce au luat Institutul Cantacuzino de la Ministerul Sanatatii, unde el il adusese inapoi in 2016, „nimic notabil nu s-a intamplat”.

„Activitatea laboratoarelor este acum neglijabila, desi in spitale ar fi atat de mare nevoie! Cat despre activitatea de cercetare…”, mai arata fostul ministrul al Sanatatii.

Mai mult despre: ,

Comentarii: