„Voi sunteti cancerul societatii de care nu scapam”. Pagina de FB a PSD-istului Lucian Radulescu este luata cu asalt de sute de romani furiosi

politica

Lucian Radulescu, consilierul parlamentar PSD care a amenintat si injurat un echipaj de politie, a starnit o uriasa revolta pe retelele de socializare. Sute de romani ii lasa mesaje furioase pe pagina de Facebook. Radulescu este consilier al deputatul PSD Laura Moagher.

Radulescu a amenintat violent un echipaj de politie pentru ca indraznit sa il legitimeze dupa ce a oprit masina intr-un loc interzis. „Nu cred ca vrei sa ai conflict cu mine. Hai sa-ti arat eu ceva, vino incoa. Ia de colea (ii intinde legitimatia de consilier parlamentar). Incerci cu mine de astea? Da-mi amenda, fa ce vrei tu… Jur… Da-mi amenda. Da-i drumul si da-mi amenda, hai ca-ti arat eu tie. Astept pe unul sa-mi bage gaze, in pula mea, nu te mai lua de mine”, le-a spus Radulescu politistilor.

Citeste si: Politisti amenintati. Consilier PSD la Camera Deputatilor, fluturand legitimatia: „Las’ ca-ti arat eu tie. Nu vrei sa ai conflict cu mine” – Video

Pagina de Facebook a lui Lucian Radulescu este inundata acum de sute de mesaje furioase.

„Din cauza nenorocitilor ca tine tara asta se afla in colaps pe toate planurile, reprezinti grotescul, incultura, coruptia si rautatea. Voi sunteti cancerul societatii de care nu scapam si ne omorati cu zile. Sper sa vada copilul tau la maturitate acest video si sa inteleaga ce cocalar infect este taica-su”, este unul dintre mesajele romanilor.

 

Mai mult despre:

Comentarii: