Voiculescu anunta ca pleaca sa se opereze in strainatate. Ce mesaj are pentru cei „34% dintre romani care au incredere in mine”

news

Afaceristul Dan Voiculescu tine sa anunte ca pleaca sa se opereze in strainatate. El are si un mesaj pentru „romanii care au incredere in mine”.

„De data aceasta va voi spune eu motivul plecarii mele din tara (regret ca astfel ii dezamagesc pe amatorii de zvonuri alarmiste):

Dupa cum stiti, in curand urmeaza sa fiu operat.

Iar pentru aceasta interventie chirurgicala, profesorii pe care i-am consultat mi-au recomandat un control medical mai amanuntit, analize si investigatii in strainatate.

PS: Celor 34% din populatie care au incredere in mine (conform celui mai nou sondaj de opinie Avangarde), le promit ca ii voi tine la curent cu starea mea de sanatate”, a scris Voiculescu pe blog.

Voiculescu s-a deplasat recent la Belgrad, unde se pare ca s-a intalnit cu un alt penal celebru, Sebastian Ghita. La scurt timp dupa aceasta intalnire, pe posturile de televiziune patronate de cei doi a inceput sa ruleze o campanie de „dezvaluiri” a fostului ofiter SRI Daniel Draggomir.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: