Voiculescu ataca: „Basescu este definitiv ingenuncheat, pe mine nu a reusit sa ma infranga”

news

Dan Voiculescu tine sa-l atace din nou, din puscarie, pe Traian Basescu. El spune ca nu este infrant, chiar daca a fost condamnat, in timp ce fostul presedinte a fost „ingenuncheat in fata istoriei”.

„Observ ca paranoia lui Basescu s-a agravat. Basescu continua sa contamineze spatiul public. Nu pot sa nu ma intreb in numele cui si in ce calitate il ataca el pe Presedintele Senatului, pe Procurorul General sau pe Presedintele Romaniei?!

Traian Basescu si-a pierdut definitiv simtul ridicolului. Basescu si regimul sau au fost definitiv infranti si ingenuncheati in fata istoriei. Iar faptul ca a reusit sa obtina o condamnare impotriva mea, nu inseamna ca m-a si infrant.

Nu ma astept insa ca acest individ – care nu a construit nimic in viata lui, distrugand in schimb tot ce i-a iesit in cale – sa inteleaga. NU are cum!

In urma sa au ramas doar destine distruse, pensionari umiliti, generatii condamnate sa plece din tara, simboluri nationale calcate in picioare.

Credeti ca bea el, oare, iaurt Sanlacta? Credeti ca mananca el paine Savoria? Beneficiaza de cercetarile Institutului ICA? Asculta, oare, Radio Romantic? Citeste Jurnalul National? Sau se uita el la Antena 3? A ajutat el oare, vreodata un copil talentat sau un om necajit? O fi platit el la bugetul statului sute de milioane de euro ? O fi asigurat el locuri de munca pentru peste 10.000 de oameni? Ce a facut el pentru societate sa-si poata permite aceasta aroganta, acest tupeu exagerat, aceasta nesimtire nemaiintalnita in istoria moderna a Romaniei?”, a scris Voiculescu pe blog.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: