Voiculescu s-a saturat sa dea cu matura, iar vrea sa iasa din puscarie. Comisia de la Rahova este de acord

news

Omul de afaceri Dan Voiculescu a depus in instanta o noua cerere de eliberare conditionata, el executand la Penitenciarul Rahova o pedeapsa de 10 ani inchisoare primita in dosarul ICA.

Cererea a fost inregistrata joi la Judecatoria Sectorului 5, primul termen al procesului fiind stabilit pentru data de 22 iunie.

O comisie de la Penitenciarul Rahova a analizat miercuri cererea de eliberare conditionata a lui Dan Voiculescu si a inaintat documentatia la Judecatoria Sectorului 5, a declarat, joi, Gabriela Livadariu, purtatorul de cuvant al penitenciarului.

Jurnalistul Alex Costache a anuntat recent ca Voiculescu „iese la munca la curatenie si maturat prin curtea penitenciarului”.

„Am vesti si despre varanul Felix, fara foto din pacate. Inteleg ca nu l-am mai recunoaste. Si-a lasat o barba mare alba si iese la munca la curatenie si maturat prin curtea penitenciarului”, a relatat jurnalistul.

Dan Voiculescu a mai incercat sa iasa din inchisoare inainte de termen, insa cererea sa a fost respinsa definitiv in ianuarie 2017 de Tribunalul Bucuresti.

DNA s-a opus atunci ca Dan Voiculescu sa fie eliberat conditionat, pe motiv ca acesta a executat prea putin din pedeapsa primita in dosarul ICA si sunt nereguli in legatura cu cele 11 carti scrise in penitenciar, pentru care omul de afaceri ar fi beneficiat de o reducere a condamnarii.

Pe 8 august 2014, Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare cu executare pe Dan Voiculescu, iar Gheorghe Mencinicopschi, fost director general al ICA, a primit 8 ani de inchisoare. De asemenea, Sorin Pantis, fost director general executiv Grivco SA, a primit 7 ani de inchisoare, iar Corneliu Popa, fost director general al ADS, a fost condamnat la 8 ani de inchisoare.

Curtea de Apel Bucuresti a dispus atunci confiscarea mai multor proprietati, terenuri si imobile apartinand lui Dan Voiculescu, ‘care vor trece in patrimoniul statului libere de orice sarcini’.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: