Voiculescu scapa in cateva luni: „De Craciun, maxim la primavara, Felix este acasa, alaturi de Badea si Gadea”

news

Jurnalistul Ionel Stoica, specializat pe „justitie”, este convins ca Dan Voiculescu mai are doar cateva luni de stat la inchisoare, desi acesta a fost condamnat la zece ani cu executare.

„De Craciun, maxim la primavara, Felix este acasa, in fata semineului, alaturi de Badea si Gadea, vor face si desface majoritati in Parlament, combinatii, Guverne etc”, scris Ionel Stoica pe pagina sa de Facebook.

El a publicat, miercuri, un articol in  Adevarul in care anunta eliberarea iminenta a unuia dintre complicii lui Voiculescu, Gheorghe Mencinicopschi.

Citeste si: Complicele lui Voiculescu este la un pas de ELIBERAREA din puscarie. A scris o multime de carti. Nici Felix nu mai are mult de stat dupa gratii

„Urmatorul care ar putea fi eliberat este chiar Dan Voiculescu (69 de ani). Acesta trebuie sa execute o treime din pedpeasa, pentru ca are peste 60 de ani. Mogulul a scris si 10 carti, care vor fi transformate in 300 de zile castig. In plus, Voiculescu a adunat si mai multe zile de munca. Deoarece a fost pontat dublu, si pentru ca a muncit si pentru ca a scris, cazul este sub ancheta DNA. Potrivit unei note interne, Voiculescu ar fi beneficiat de regim preferential la Penitenciarul Rahova”, explica Ionel Stoica in  Adevarul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: